Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Meira için 6 milyon avro!

Nereden Yazdırıldığı: Bilginin Adresi
Kategori: Spor
Forum Adı: Fenerbahçe & Galatasaray
Forum Tanımlaması: Fenerbahçe & Galatasaray Taraftarlarýnýn mekaný...
URL: https://www.bilgineferi.com/forum/forum_posts.asp?TID=7258
Tarih: 20-04-2024 Saat 04:48


Konu: Meira için 6 milyon avro!
Mesajı Yazan: savage_team
Konu: Meira için 6 milyon avro!
Mesaj Tarihi: 21-02-2009 Saat 11:09

Meira%20için%206%20milyon%20avro!

Meira için 6 milyon avro!

Dev doðalgaz þirketi Gazprom'un
desteðini arkasýna alan Zenit, Portekizli savunma oyuncusu Fernando Meira için Galatasaray'a nakit ödemek koþuluyla 6 milyon euro bonservis bedeli teklif ettiði öne sürülüyor. Milliyet gazetesindeki habere göre Zenit'in Teknik Direktörü Dick Advocaat'ýn, Portekiz Milli Takýmý formasý da giyen 30 yaþýndaki Meira'yý çok beðendiði ve mutlaka kadrosunda görmek istediði ifade ediliyor.

Timoschtschuk'un yerine

Zenit yönetiminin, Rusya'da transferin iki gün sonra bitecek olmasý nedeniyle Galatasaray'dan acil bir karar vermesini istedikleri kaydedildi. Rusya'da yayýmlanan Sovietski Deporte gazetesi, Advocaat'ýn, Meira için çok ýsrarlý olduðunu yazdý. Haberde, Zenit'in iki gün içinde bu transferi sonuçlandýrmak zorunda olduðuna dikkat çekilerek, Galatasaray'ýn vereceði kararýn sabýrsýzlýkla beklendiði ifade edildi. Sovietski Deporte, iki gün süre verilen sarý-kýrmýzýlý kulübün, 6 milyon euroluk teklifi kabul etmesi halinde Fernando Meira'nýn hemen Rusya'ya giderek Zenit'le sözleþme imzalayacaðýný da yazdý.

Bu arada Zenit'in hocasý Advocaat'ýn sezon sonuda Bayern Münih'e gitmesi kesinleþen Ukraynalý Anatoli Timoschtschuk'un yerini Meira ile doldurmak istediði ve yönetimden gerekirse bonservis için 6 milyon euronun üzerine çýkýlmasýný talep ettiði vurgulandý.

http://www.sporx.com/detail.php?Type=1&kategori=29&go=144495 - Kaynak



-------------



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat