Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Ve Alex Konuþtu!!!

Nereden Yazdırıldığı: Bilginin Adresi
Kategori: Spor
Forum Adı: Fenerbahçe & Galatasaray
Forum Tanımlaması: Fenerbahçe & Galatasaray Taraftarlarýnýn mekaný...
URL: https://www.bilgineferi.com/forum/forum_posts.asp?TID=7231
Tarih: 20-04-2024 Saat 08:40


Konu: Ve Alex Konuþtu!!!
Mesajı Yazan: savage_team
Konu: Ve Alex Konuþtu!!!
Mesaj Tarihi: 12-02-2009 Saat 22:24

VE ALEX KONUÞTU!VE%20ALEX%20KONUÞTU!

Fenerbahçe kaptaný Alex de Souza, Ýspanyol teknik adam Luis Aragones'le aralarýnda bir problem olmadýðýný, Aragones'le bir tartýþmanýn da söz konusu olmadýðýný kesin ifadelerle bildirdi. Fenerbahçe Kulübü'nün resmi internet sitesinde yer alan açýklamalar þu þekilde;

Alex, "Kesinlikle böyle bir þey yok. Hiçbir zaman Aragones'le aramda bir problem olmadý" dedi. Takýmýn kazanma potansiyelinin bulunduðunu belirten Alex, arkadaþlarý adýna, Büyük Fenerbahçe Taraftarýndan, kendilerine bir kez daha kredi vermelerini ve bunu da Hacettepe maçýnda tribünleri doldurarak göstermelerini istedi. Alex, ayrýca Fenerbahçe'de geçireceði süre içerisinde eski oyuncularýmýzdan Aykut Kocaman'ýn gol rekorunu egale etmek istediðini de sözlerine ekledi.

NE TARTIÞMA NE DE PROBLEM VAR

Alex de Souza, Fenerbahçe Televizyonu'ndan Fatih Demirkol'un hazýrlayýp sunduðu 'Kaptan Köþkü' programýnda, Demirkol'un sorularýný cevaplandýrdý. Fatih Demirkol'un, Ýstanbul Belediye maçýndan sonra Aragones'le aralarýnýn bozulduðu ve Teknik Direktörle aralarýnda problem olduðu yolunda medyada çýkan haberleri hatýrlatmasý üzerine Alex, "Kesinlikle böyle bir þey yok. Hiçbir zaman Aragones'le aramda problem olmadý. Diðer teknik direktörlerle de olamadý. Ben bir profesyonel oyuncuyum. Belediye maçýndan sonra, yenilenme antrenmanýnda birlikte fotoðrafýmýz çekip, yalan ve gerçek olmayan haberler yapýldý. Ama aramýzda ne tartýþma, ne de problem söz konusu deðil" dedi.

BÝR TAVIR SÖZ KONUSU DEÐÝL

Demirkol'un un Belediye maçý bitmeden, Güiza ile birlikte neden soyunma odasýna gittiklerini sormasý üzerine ise Alex sözlerini þöyle sürdürdü: "Biz oyundan çýktýðýmýzda takýmýmýz 1-0 maðluptu. Hala oyunu döndürme þansýmýz vardý. Ancak 85'te 2. gol gelince, kendi inisiyatifimizle soyunma odasýna Güiza ile birlikte gittik. Çünkü maç kopmuþtu. Artýk geriye dönüþ yoktu. Zaten o dakikaya kadar yedek kulübesinden takýmýmýza destek vermeye çalýþtýk. Herhangi bir tavýr söz konusu deðil. Ne yazýk ki; iþler kötü gittiðinde bu tür haberler çýkýyor. Yenilmeseydik. bunlarýn hiç biri konuþulmayacaktý, yazýlmayacaktý. Kötü sonuçlardan sonra Dünyanýn her yerinde bu tür haberler çýkýyor. Medyanýn eleþtirileri kötü sonuçlardan sonra boy boy gazetelerde yer alýyor. Türkiye gibi futbolun önemsendiði ve futbolla yatýlýp, futbolla kalkýlan bir ülkede kötü sonuçlardan sonra bu tür yorumlarýn olmasý da normaldir. Bizim takým olarak yapmamýz gereken ise, 2-3 haftada sonuçlarý normal hale getirerek, bu tür haberlerin çýkmasýný engellemektir.

TARAFTARIMIZA ÜMÝTSÝZLÝK YAÞATMAYACAÐIZ

Takým olarak basýndaki Fenerbahçe problemleri haberlerine odaklanmak yerine, içeride, aldýðýmýz kötü sonuçlarýn nedenleri üzerinde çalýþmamýz ve bunlarýn üstesinden gelmemiz gerekiyor. Bu konuda biz her maç öncesi ve sonrasý zaten toplantýlar yapýyoruz. Sadece bu kez yapamadýk Onun da sebebi, Belediye maçýndan sonra milli takýmlara giden oyuncular. Onlar döndükten sonra bu rutin toplantýlarýmýzý sürdüreceðiz. Yönetimimizi endiþelendirip, taraftarýmýza ümitsizlik yaþatmayacaðýmýzý düþünüyorum. Her maçý final gibi görerek, Takýmýmýzý puan tablosunda üstlere taþýmamýz gerektiðini çok iyi biliyoruz. Eðer bunlarý yapmayýp, olaylarý karmaþýk hale getirirsek, o zaman iþin içinden çýkýlmaz hale gelir.

BELEDÝYE MAÇINDA FENERBAHÇE KALÝTESÝNÝ GÖSTEREMEDÝK

Belediye maçýnda oynadýðýmýz futbol, kapasitemizin çok altýndaydý. Öz eleþtiri yapmak gerekirse, Fenerbahçe'nin kalitesinin ortaya koyamadýk. Her ne kadar son dönemlerde rakiplerimiz bizleri yenme yönünde güç ve isteklerini ortaya koysalar da; puan sýralamasýnda gerilere düþtüðünüz zaman, her maçý almak gibi bir düþünceye giriyorsunuz. Bu da ister istemez hepimizde bir gerginlik ve stres yaratýyor. Dikkat ederseniz; daha sakin, neler yaptýðýný bilen bir takýmla baþarýlý sonuçlar aldýk.

BÜYÜK TARAFTARIMIZDAN BÝR KEZ DAHA KREDÝ ÝSTÝYORUZ

Taraftarýmýz çok iyi bilmelidir ki; bu takýmýn futbolcularýnýn çoðunluðunu 3-4 yýlýdýr burada birlikte oynayan oyuncular oluþturuyor ve bu oyuncularda da hem kazanma potansiyeli, hem de gücü var. Kendimize güvenmeliyiz. Önümüzdeki günlerde, taraftarýmýzýn taþýdýðý korkuyu silmek zorundayýz. Ben büyük Fenerbahçe taraftarýndan, bize bir kez daha kredi vermesini istiyorum. Takýmýmý seven her taraftar, Hacettepe maçýnda Takýmýna güvenerek tribünlerdeki yerini alacaktýr diye düþünüyorum. Fenerbahçe'de geçirdiðim 4 yýla baktýðým zaman, bazý baþarýlarla önemli günlere tanýk oldum. Ama Türkiye'deki gibi özellikle iþler kötü gittiðinde, bu derece yanlýþ yazýlan haberlere hiçbir yerde þahit olmadým.

HEDEFÝM AYKUT KOCAMAN'IN GOL REKORUNU EGALE ETMEK

Bir süre önce Takýmýmýzýn idari görevlilerinden kendi istatistiklerimi istemiþtim Bu rakamlara göre 4 sene içinde Fenerbahçe'de þu ana kadar 105 gol, 108 asistlik bir istatistiðe sahibim. Burada 2 yýllýk daha vaktim var. Bu iki sene içinde eski oyunculardan Aykut Kocaman'ýn 140 gollük rekorunu da en azýndan egale etmek istiyorum"

http://www.sporx.com/detail.php?Type=1&kategori=29&go=143676 - Kaynak



-------------



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat