Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Aslan 6 eksikle Denizli’de!

Nereden Yazdırıldığı: Bilginin Adresi
Kategori: Spor
Forum Adı: Fenerbahçe & Galatasaray
Forum Tanımlaması: Fenerbahçe & Galatasaray Taraftarlarýnýn mekaný...
URL: https://www.bilgineferi.com/forum/forum_posts.asp?TID=722
Tarih: 20-05-2024 Saat 16:45


Konu: Aslan 6 eksikle Denizli’de!
Mesajı Yazan: darklevelone
Konu: Aslan 6 eksikle Denizli’de!
Mesaj Tarihi: 25-03-2006 Saat 05:11

Turkcell Süper Ligi'nin 27. haftasýnda yarýn Denizlispor ile karþýlaþacak Galatasaray, bugün akþam saatlerinde özel uçakla Denizli'ye geldi.

Kafile, Çardak Havalimaný'nda bir grup taraftar tarafýndan coþkuyla karþýlandý. Taraftarlar, futbolculara yoðun sevgi gösterilerinde bulunurken, yaþanan izdiham nedeniyle futbolcular zor anlar yaþadý. Taraftarlar, Teknik Direktör Eric Gerets ve futbolculara sarý kýrmýzýlý renklerde çiçek verdi.

Babasý ile Galatarasay kafilesini karþýlamaya gelen 4 yaþýndaki Beyza Özturan, futbolcularla hatýra fotoðrafý çektirdi. Futbolcular aprondan çýkabilmek için büyük mücadele verirken, taraftarlar özellikle Hakan Þükür ve Necati Ateþ'e yoðun sevgi gösterilerinde bulundu. Kafile baþkanlýðýný yönetici Bülent Tulun'un yaptýðý Galatasaray kafilesi, daha sonra otobüsle Pamukkele'ye geçerek Collassae Otel'de kampa girdi.

Cim Bom'da, sakatlýklarý bulunan Ümit, Orhan, Saidou, Aydýn ve Yalçýn'ýn yanýsýra, sarý kart cezalýsý Cihan, Denizlispor maçý kadrosuna alýnmadý.

Bu arada aðrýlarý süren Hasan Þaþ ile Song, teknik heyet tarafýndan maç kadrosuna alýnýrken, bu oyuncularýn durumlarýnýn da maç saatinde belli olacaðý açýklandý.

Diðer yandan devre arasýnda takýma katýlan Emre Aþýk da 19 kiþilik futbolcu kafilesine dahil edildi.




Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat