Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

;Ayın en ucuza konuşan şehri; kampanyası !!!!

Nereden Yazdırıldığı: Bilginin Adresi
Kategori: Haberler
Forum Adı: Güncel
Forum Tanımlaması: Türkiye gündemindeki konular ve Dünyada olup biten haberler...
URL: https://www.bilgineferi.com/forum/forum_posts.asp?TID=6979
Tarih: 20-04-2024 Saat 15:16


Konu: ;Ayın en ucuza konuşan şehri; kampanyası !!!!
Mesajı Yazan: manolya
Konu: ;Ayın en ucuza konuşan şehri; kampanyası !!!!
Mesaj Tarihi: 13-01-2009 Saat 16:15
 
 
 
 
1045’in “Ayın En Ucuza Konuşan Şehri” kampanyası başladı.

Türkiye’nin ilk “Arama Bazında Operatör Seçimi” (Call by Call) hizmeti olan ve bugüne dek 1.700.000’den fazla farklı sabit hat abonesinin tercihi 1045, yepyeni bir kampanyaya imza atıyor. Telekom sektöründe bir ilk olan “Ayın En Ucuza Konuşan Şehri” kampanyası, her ay bir ilimizdeki 1045 kullanıcılarına daha da ucuza konuşma fırsatı sunuyor. “Ayın En Ucuza Konuşan Şehri”ndeki tüm sabit hat aboneleri, bir ay süresince ev ve iş telefonlarından yapacakları tüm şehirlerarası aramalar için dakikası (KDV dahil, ÖİV hariç) 7 Kr yerine yalnızca 5 Kr ödüyor. Ocak ayında Adana ile başlayan kampanya Şubat ayında Samsun ve Mart ayında ise Erzurum ile devam edecek.

Kampanyanın sürprizleri bu kadarla bitmiyor. “Ayın En Ucuza Konuşan Şehri”nde oturanlar 1045’i kullanarak ABD, Kanada, Rusya, Çin ve Avrupa Birliği ülkeleri dahil 40’tan fazla ülkedeki ev ve iş telefonlarını arayanlar (KDV dahil, ÖİV hariç) 7 Kr yerine yalnızca 5 Kr’a konuşabiliyor. Kampanyadan yararlanmak için şehirlerarası ve uluslararası telefon görüşmelerinde, sadece aranacak numaradan önce 1045’i tuşlamak yetiyor.

Millenicom Türkiye Genel Müdürü Tuğrul Cora, kampanyaya ilişkin şu bilgileri veriyor: “Tüm dünyanın ve Türkiye’nin içinden geçmekte olduğu ekonomik sıkıntı döneminde herkes harcamalarını en aza indirmeye gayret ediyor. Biz de Millenicom olarak sunduğumuz hizmetlerimizle ev kullanıcıları ve işyerleri için telefon faturalarını en düşük seviyeye indirme fırsatı sunuyoruz. ‘Ayın En Ucuza Konuşan Şehri’ kampanyamıza Adana’dan başladık. Her ay farklı bir şehrimizdeki 1045 kullanıcılarına ilave indirimler sunacağız. Şubat ayı için Samsun’u, Mart ayı içinse Erzurum ilimizi belirledik. Böylece ‘Ayın En Ucuza Konuşan Şehri’nde yaşayanlar, 1045 sayesinde telefon faturalarında her zamankinden daha fazla tasarruf sağlayabilecek.”

1045’te aylık sabit ücret ya da gizli maliyet yok… Ne kadar konuşursanız o kadar ödüyorsunuz.

Ev ve iş telefonundan şehirlerarası, uluslararası ve cep telefonu araması yaparken 1045’in indirimlerinden yararlanmak için önce 1045’i, sonra şehirlerarası ya da uluslararası alan koduyla beraber aranacak numarayı tuşlamak yeterli. Örneğin, Ankara’yı ararken 1045 0312… şeklinde, Almanya aranırken 1045 0049… şeklinde tuşlanıyor. Böylece 1045’in indirimli tarifelerinden yararlanılarak telefon faturaları düşüyor. Üstelik 1045’te aylık sabit ücret, bağlantı ücreti ya da herhangi bir gizli maliyet bulunmuyor. Yalnızca konuşulan dakika tutarı karşılığındaki bedel faturalandırılıyor.

1045 hizmetinden yararlanmak için herhangi bir başvuru ya da sözleşme yapmak da gerekmiyor. Türk Telekom’un StandartHATT, KonuşkanHATT ve ŞirketHATT aboneleri 1045 hizmetini hemen kullanmaya başlayabiliyor. HesaplıHATT ya da YazlıkHATT abonelerinin ise bu hizmetten faydalanabilmek için Türk Telekom’un 444 1 444 numaralı çağrı merkezine başvurarak tarife paketlerini değiştirmeleri gerekiyor.

Ay boyunca 1045 üzerinden yapılan görüşmelerin toplam tutarı, takip eden ay Türk Telekom tarafından ayrı bir fatura olarak gönderiliyor. Bir diğer ifadeyle, Türk Telekom’dan iki ayrı zarfta iki ayrı fatura geliyor. Ödemeler mevcut Türk Telekom faturasının ödendiği şekilde ve kolaylıkta yapılabiliyor. Türk Telekom için otomatik ödeme talimatı varsa, 1045 faturası da, hiçbir işleme gerek kalmadan otomatik olarak tahsil ediliyor. 1045 görüşmelerinden dolayı mevcut Türk Telekom faturasına ilave bir tutar kesinlikle yansıtılmıyor

http://www.veteknoloji.com/8220ayin-en-ucuza-konusan-sehri8221-kampanyasi-11771-.html - Kaynak


-------------

Boş zaman yoktur boşa geçen zaman vardır



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat