Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

WebPosition Professional 4

Nereden Yazdırıldığı: Bilginin Adresi
Kategori: Bilgisayar
Forum Adı: Programlar
Forum Tanımlaması: Aradýðýnýz Ve Bulamadýðýnýz Bütün Programlar
URL: https://www.bilgineferi.com/forum/forum_posts.asp?TID=5926
Tarih: 19-05-2024 Saat 05:14


Konu: WebPosition Professional 4
Mesajı Yazan: invertor
Konu: WebPosition Professional 4
Mesaj Tarihi: 08-12-2008 Saat 19:04

Web sitenizin arama motorlarýndaki pozisyonunu kendiniz belirlemek istemez misiniz? WebPosition ile sitenizin ziyaretçi trafiðini arttýrabilir ve sitenizin arama motorlarýnda üst sýralarda yer almasýný saðlayabilirsiniz.

Website sahipleri, genelde sitelerinin tanýnmadýðýndan ve fazla ziyaretçiye sahip olmadýðýndan yakýnýrlar ve sitelerinin arama motorlarýnda çýkmasýný, fazla ziyaretçiye sahip olmasýný isterler, buda tabiki reklamla veya arama motorlarýna milyonlarca para ödemekten geçiyor.

Fakat WebPosition ile bu iþe fazla paralar harcamadan, web sitelerinizin arama motorlarýnda boy göstermesini saðlayabilir ve kýsa zaman içerisinde sitenizin tanýnýr hale gelerek kalýcý ziyaretçiler edinmesini saðlayabilirsiniz. Fakat þu unutulmamalýdýr ki; ziyaretçiyi kalýcý kýlan arama motorlarýndan çok sitenin içeriðidir.

Programa; site adresi, anahtar kelimeler ve sitenizin sloganýný giriyorsunuz ve siteniz bu anahtar iþlevi gören kelimeler doðrultusunda en çok ziyaret edilen ve kullanýlan arama motorlarýnda iþlem görüyor. Patch mevcuttur.

Boyut: 9,66 MB
 
http://rapidshare.com/files/170784039/WebPosition_Professional_4.zip - http://rapidshare.com/files/170784039/WebPosition_Professional_4.zip


-------------
http://www.bilgineferi.com/forum/forum_posts.asp?TID=8328" rel="nofollow - Hash Kontrolü yapma ( MD5, SHA-1, CRC32,... vb)



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat