Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Dreamweaver 8 E-Book Türkçe (608 Sayfa)

Nereden Yazdırıldığı: Bilginin Adresi
Kategori: Yaþama Dair
Forum Adı: Elektronik Kitap & E-Book
Forum Tanımlaması: Kitap paylaþýmý
URL: https://www.bilgineferi.com/forum/forum_posts.asp?TID=5213
Tarih: 16-04-2024 Saat 17:25


Konu: Dreamweaver 8 E-Book Türkçe (608 Sayfa)
Mesajı Yazan: invertor
Konu: Dreamweaver 8 E-Book Türkçe (608 Sayfa)
Mesaj Tarihi: 17-09-2008 Saat 22:16
 
 
 
Macromedia Dreamweaver 8, Web sitelerinin oluþturulmasýný, yönetilmesini, bakýmýnýn ve devamlýlýðýný saðlanmasýný mümkün kýlmak için güçlü görsel tasarým araçlarýyla metin tabanlý HTML düzenleme özelliklerini bir araya getirmiþtir. Yazýlým, acemi kullanýcýlarýn Web sayfalarý oluþturmak için gereken araçlara kolayca ulaþmasýný saðlarken, elle kod yaz-maya alýþkýn deneyimli kullanýcýlara da gerektiðinde doðrudan kodla çalýþma imkâný saðlar. Bu esnek program, geliþmiþ teknikleri eriþilebilir ve kolay kullanýlýr hale getirir. Güçlü tasarým, kod ve etkileþim özelliklerinin bir arada sunulmasý hem acemiler, hem de deneyimli kullanýcýlar için sayýsýz fayda saðlar.

Bu kitabýn temel amacý, size Dreamweaver geliþtirme ortamýný tanýtmak ve Web sayfalarýnýn hazýrlanmasý ve tasarýmý için gereken becerileri kazandýrmaktýr. Elinizdeki bu kitap, Dreamweaver konusunda hiç tecrübesi olmayan acemi kullanýcýlara ve programý az da olsa tanýyan orta düzeydeki kullanýcýlara yöneliktir. Bu yüzden veritabanlarý, sunucu davranýþlarý ve çeþitli Web uygulamalarýnýn kullanýmýyla dinamik Web siteleri oluþturma ve ileri düzey uygulamalar geliþtirme konularý bu kitabýn kapsamý dýþýnda býrakýlmýþtýr.

Elinizdeki bu kitap; Web tasarýmcýlarý, Web geliþtiricileri ve Web sayfasý oluþturma konusuyla ilgilenen diðer insanlar düþünülerek hazýrlanmýþtýr. Bu kitabý okurken içinde bulunacaðýnýz eðitim sürecinde Dreamweaver’a yeni baþladýðýnýz kabul edilmekle birlikte Macintosh’taki ya da PC’deki temel iþlemlere (menü öðelerini seçme, dosya açma, kaydetme vs) aþina olduðunuz varsayýlmaktadýr.

Bu kitapta, her derste konular farklý projeler halinde sunularak Dreamweaver 8′in ana özellikleri ve araçlarý anlatýlmakta, ayrýca Web sitesi oluþturmayla ilgili becerilerinizi geliþtirme konusunda yol gösterilmektedir. Toplam 17 dersten oluþan bu kursun tamamlanmasý yaklaþýk 24-28 saat sürecektir. Bu eðitim kitabý, her derste ilerlerken becerilerinizi aþamalý olarak geliþtirmenizde size yardýmcý olacak þekilde geliþtirilmiþtir. Kitabý tamamladýðýnýzda Dreamweaver konusunda gerçekten yetkin bir duruma geleceksiniz.

Kitapla birlikte verilen CD’de her bir dersi tamamlamak için gerekli tüm dosyalar bulunmaktadýr. Her derse ait dosyalar, ilgili dersin numarasýyla adlandýrýlmýþ ayrý birer klasörde bulunmaktadýr. Bu kitaptaki dersler okuru gerçek etkileþimli uy-gulamalar hazýrlamak için adým adým hazýrlýyor. CD-ROM’da dersler sýrasýnda ihtiyaç duyacaðýnýz tüm dosyalar mevcut. Ayrýca kendi sonuçlarýnýzý karþýlaþtýrabileceðiniz örnek dosyalar da CD-ROM ile birlikte okura sunuluyor.

Macromedia’nýn Kaynaðýndan Eðitim serisi, Macromedia ile iþbirliði yapýlarak geliþtirilmekte ve ürün destek ekipleri tarafýndan incelenmektedir. Kaynaðýndan Eðitim serisinde yer alan kitaplar, her bir programýn temel konularý hakkýnda saðlam bir altyapý oluþturmanýzý saðlayacak þekilde tasarlanmýþtýr. Basit uygulamalarla elde edilen bu özellik, aktif öðrenimi tercih eden kullanýcýlar için idealdir.

Dreamweaver’ta ustalaþmanýn ve harika Web siteleri geliþtirmenin yolu, Macromedia’nýn resmi eðitim kýlavuzu olan bu kitaptan geçiyor!

 
Download
http://rapidshare.com/files/29770963/DW.608.say.rar - http://rapidshare.com/files/29770963/DW.608.say.rar



Cevaplar:
Mesajı Yazan: S3Z3R
Mesaj Tarihi: 18-09-2008 Saat 09:08

Güzel Bir e-book teþekkürler



-------------



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat