Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

''Tekrar evleneceksem niye boþandým ki?''

Nereden Yazdırıldığı: Bilginin Adresi
Kategori: Haberler
Forum Adı: Güncel
Forum Tanımlaması: Türkiye gündemindeki konular ve Dünyada olup biten haberler...
URL: https://www.bilgineferi.com/forum/forum_posts.asp?TID=3487
Tarih: 05-05-2024 Saat 14:37


Konu: ''Tekrar evleneceksem niye boþandým ki?''
Mesajı Yazan: Hawk
Konu: ''Tekrar evleneceksem niye boþandým ki?''
Mesaj Tarihi: 16-11-2007 Saat 03:14
 Son günlerin olay adamý Tamer Karadaðlý, yaþadýðý deneyimden sonra evliliðin kendisine pek uygun olmadýðýna karar vermiþ. Çocuðun insanýn hayatýný yönlendirmesine izin vermemek gerektiðini düþünen ünlü aktör ''Hayat çok kýsa ve tadýný çýkarmak gerek'' diyor.

Bu aralar o kadar üzerinize gelindi ki. Ýyi bir tatile ihtiyacýnýz var gibi... Bu ay da her yaz olduðu gibi yine Amerika'ya gideceðim tatile. Orada çölde jiple dolaþmayý çok seviyorum. Küçüklük kahraným da Red Kit'ti zaten... Bazen kimsenin sizi tanýmadýðý, kimsenin sizi çok fazla takmadýðý bir yerde olmanýz, yemek, alýþveriþ için sýrada beklemeniz gerekiyor. Çünkü bir yerde de insan olduðunuzu hatýrlamanýz adýna önemli bu. Biz burada bir yere gittiðimiz zaman, ''Oo Tamer Bey'' denip en iyi masa veriliyor. Siz isteseniz de istemeseniz de bu böyle. Ama yurtdýþýndakiler için bir þey ifade etmiyorsunuz. Star kimliðinizin dýþýnda, insan olduðunuzun daha ön plana çýktýðý yerlerde olmanýz gerekiyor.

Sizi yeni sezonda yeni bir dizide izleyecek miyiz?
Evet, yeni sezonda ekranlarda olacaðým! Görüþmelerini sürdürdüðüm üç tane de sinema filmi var: Biri Amerikan, biri ortak yapým, diðeri de Türk filmi.
Geçen seneki diziniz 'Hayatým sana feda' reyting kurbaný mý oldu?
Ýstediðimiz reytingi almadýðý, beklentilerimizi karþýlamadýðý için hep beraber oturup karar verdik ve sonlandýrdýk. Bugüne kadar yaptýðým iþlerden hep gurur duydum, kimi çok iyi reyting aldý kimi almadý. Bunlar olabilecek þeyler. Galatasaray ile Denizlispor maç yapabilir ve Galatasaray yenilebilir. Fakat bu Galatasaray'ýn büyük takým olduðu gerçeðini deðiþtirmez. Dolayýsýyla da her yaptýðým iþ çok büyük reytingler alacak gibi bir iddia içinde deðilim! Yurtdýþýnda da böyledir, Brad Pitt'in bir filmi giþe rekorlarý kýrar, bir sonraki kýrmayabilir. Çok vasat hatta vasatýn altýnda iþler çok iyi reyting alabiliyor ve devam edebiliyor. Týpký Çocuklar Duymasýn gibi! Baþlarken son derece vasat bir dizi, belki üç - beþ bölüm sonra kalkar diye girdik o iþe. Basit bir durum komedisiydi. Gereðinden fazla ciddiye alýndý bana göre.
Sizce Türkler'in yurt dýþýnda baþarýlý olma þansý var mý?
Var, hem de çok büyük þansý var. Bizim ülkemizde çok iyi oyuncular ve yönetmenler var. Mesela Kenan Ýmirzalýoðlu, Baþak Köklükaya...


-------------



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat