Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Macromedia Flash 8 E-Book Türkçe (397 sayfa )

Nereden Yazdırıldığı: Bilginin Adresi
Kategori: Yaþama Dair
Forum Adı: Elektronik Kitap & E-Book
Forum Tanımlaması: Kitap paylaþýmý
URL: https://www.bilgineferi.com/forum/forum_posts.asp?TID=3479
Tarih: 27-04-2024 Saat 17:53


Konu: Macromedia Flash 8 E-Book Türkçe (397 sayfa )
Mesajı Yazan: hackers_kral
Konu: Macromedia Flash 8 E-Book Türkçe (397 sayfa )
Mesaj Tarihi: 15-11-2007 Saat 03:40

 


Macromedia Flash 8, Web’e etkileþim ve animasyon eklemek üzere en çok kullanýlan yazýlým, öyle ki, Flash oynatýcýsý olan Flash Player uygulamasý PC’lerin çoðunda kurulu haldedir. Web tarayýcýlarýndan sonra tüm dünyada en çok kullanýlan görüntüleyici uygulama olan Flash Player’dan faydalanabilmek için, Macromedia Flash’ý kullanarak zengin Web deneyimleri ve eksiksiz uygulamalar yaratabilirsiniz. Macromedia Flash 8 Kaynaðýndan Eðitim tam olarak bu konuya odaklanmýþ bir kitap. Bu kitap sayesinde, Macromedia Flash 8′in temellerini ve yenilikleri öðrenirken, bir yandan eksiksiz bir Web uygulamasýnýn nasýl hazýrlanacaðýný öðreneceksiniz.
 
Macromedia Flash 8 Kaynaðýndan Eðitim kitabýnda þu konularý öðreneceksiniz: · Macromedia Flash 8 geliþtirme ortamýný kullanacaksýnýz. · Resimleri, grafikleri, sembolleri ve metni kullanarak bir kullanýcý arayüzü oluþturacaksýnýz. · Motion tween, shape tween, kare-kare animasyon kullanarak animasyonlar yaratacaksýnýz. · Resim, MP3 ve video dosyalarý gibi ortam varlýklarý yaratacaksýnýz. · Flash video filmlerini (FLV dosyalarý), resimleri ve biçimlendirilmiþ metni çalýþma zamanýnda dinamik olarak yükleyeceksiniz. · Bileþenlerle çalýþarak, verileri yakalayan ve bir sunucuya gönderen bir form yaratacaksýnýz. · Ekranlarý ve davranýþlarý kullanarak etkileþimli bir sunucu oluþturacaksýnýz. · Etkileþim eklemek ve bileþenlerle entegrasyon için ActionScript öðrenecek ve ActionScript kodu yazacaksýnýz.



Download :
 
http://rapidshare.com/files/20048471/iFlash8-Kitap.rar.html - http://rapidshare.com/files/20048471/iFlash8-Kitap.rar.html
 
veya
 
http://www.tr9.org/dosyalar/kitaplar/iFlash8-Kitap.rar - http://www.tr9.org/dosyalar/kitaplar/iFlash8-Kitap.rar
 


-------------



Cevaplar:
Mesajı Yazan: esancak
Mesaj Tarihi: 15-11-2007 Saat 05:55
 SELAMLAR TUM BILGINEFERI KULLANICILARI NA
 
BIR ANIMASYON YAPMA NIYETI ILE CIKTIM YOLA YAPACAM, ANIMASYONU FLAS ILE YAPA BILECEMI OGRENDIM VE BOYLELIKLE BI ARADIM KI BILGINEFERINDE SUPER BI PAYLASIM VAR HEM PROGRAM HEMDE YANINDA EGITIM KITAPCIGI, VARMI BOYLE BISI OLUYO ISTE INTERNET BOYLE SEYLERE KADIR ISTE.
 
AYRIYETEN BU FORUM UN YONETICISINE TOK TESEKKURLERIMI SUNARIM BOYLE BIR FORUM U YAPTIGI ICIN
 
SAYGILAR, SELAMLAR



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat