Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Kadýna Nasýl Davranýlýr Görsünler!

Nereden Yazdırıldığı: Bilginin Adresi
Kategori: Haberler
Forum Adı: Magazin Haberleri
Forum Tanımlaması: Magazin dünyasý haberler...
URL: https://www.bilgineferi.com/forum/forum_posts.asp?TID=3046
Tarih: 19-05-2024 Saat 08:39


Konu: Kadýna Nasýl Davranýlýr Görsünler!
Mesajı Yazan: eren_tufekci
Konu: Kadýna Nasýl Davranýlýr Görsünler!
Mesaj Tarihi: 11-07-2007 Saat 03:14
 

 

http://www.haberler.com/resim.asp?haber_id=903519">Haber:%20%20Kadýna%20Nasýl%20Davranýlýr%20Görsünler!%20
http://www.haberler.com/resim.asp?haber_id=903519 -
< ="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js" =text/>  


"Yani sesle sadece hizmet olmuyor. Bir de kulaðý, yürekleri doldurduktan sonra cebi boþ olan karný aç olanýn, cebini doldurmak, karnýný doyurmak için. Bu düþünceyle yola çýktýk" diyen Tatlýses, Genç Parti'den (GP) aday olma kararýný, aday listelerinin açýklanmasýna bir saat kala verdiðini belirtti. "30 senedir biriktirdiðim sevgiyi sadece Urfa'ya gömmek istemedim" diyen Tatlýses, GP'ye iliþkin olarak da, "GP'nin ideolojisi tam bana göre. Ne saðda ne solda merkezde, ortada bir yerde olduðu için, ben de sanatçý olduðum için bunu seçtim. Bir gün içinde karar verdim. Hatta bir saat kala. Urfa'ya gidiyordum biletim Urfa'ydý" diye konuþtu. GP'nin yüzde 10 barajýný aþacaðýna inanan Tatlýses, bu konuda http://www.haberler.com/sinan-aygun/ - Sinan Aygün 'ün aktardýðý http://www.haberler.com/suleyman-demirel/ - Süleyman Demirel 'in "9'da olur 19'da olur" sözlerini hatýrlatýyor. GP'ye geçtiði için para aldýðý iddialarýný da cevaplayan Tatlýses, kendine has üslubuyla, "Çooook.. Sýfýr elde var sýfýr. Bugüne kadar http://www.haberler.com/ibrahim-tatlises/ - Ýbrahim Tatlýses 'i kimse satýn alamadý. GP de satýn alamaz. Bu karakterde bir parti deðil" dedi.

Tatlýses, GP'nin hükümette yer almasý durumunda kabinede yer alýp almayacaðý sorusu üzerine, "Ýlkokul diplomam yetiyor bakan olmaya. Ama öyle bir þey benim gözümde yok. Bir milletvekili de olsam yapacaðým þeyler bellidir" þeklinde konuþtu.

Yakasýna ilk ben yapýþýrým!

GP Lideri Uzan'ýn "Mazot 1 YTL olacak, http://www.haberler.com/oss/ - ÖSS kalkacak" gibi sloganlarý için de "Kesinlikle bunlar doðru. http://www.haberler.com/cem-uzan/ - Cem Uzan verdiði sözleri tutmazsa yakasýna ilk ben yapýþýrým" diyen Tatlýses þöyle devam etti:

"Bu sözler senet gibidir. Yarýn bir seçmen bu ilaný gösterip demez mi ki, 'Sen bunu bizi kandýrmak için mi verdin?' Vurmaz mý yüzümüze? Ben halkýmdan tokat yemeyi hiç sevmem. Halkýn tokadý çok kötü olur. Seni alaþaðý eder þaþýrýrsýn. Bu müzikte de böyledir, siyasette de. Sözler yerine gelmezse, direkt http://www.haberler.com/cem-uzan/ - Cem Uzan 'ýn yakasýna ben yapýþacaðým. Ve ilk istifayý da ben vereceðim."

Uçaðýmý vereceðim!

Tatlýses, ekonomiye iliþkin görüþlerini þöyle açýkladý:

"Ülkemin kalkýnmasý için zenginler, 3 sene devlete çalýþacak. Bunu Baþbakan, Cumhurbaþkaný zenginden isteyecek. Ben de uçaðýmý vereceðim, vermezsem þerefsizim. 3 milyon dolar eder. Çak! 2 bin kiþiyi rahatlatýr. 300 milyon dolarým yok, olsa 100 milyonunu isteseler, vermezsem namussuzum. Bütün önemli zenginleri çaðýracaksýn. 'Bizim sýrtýmýzda bir kambur var kardeþim. Bizim borcumuz var. 15 milyar dolar gibi bir þey herhalde. Bu borcumuzu üstümüzden atmamýz lazým' diyeceksin. Hepsi elini taþýn altýna koyar. Bir þey olmuyor sinirlerim bozuluyor. Sonra da bana neden siyaset diyorlar."

"Bana göre en büyük oyu kadýnlar bana verecek. Onlar istedikleri kadar beni beðenmesinler boþver. Bir gün gelir onlar da döner, onlar da severler. Biz çünkü onlarýn sevemeyeceði, nefret edeceði bir tip deðiliz. Biz adam gibi adamýz."

"Tatlýses'in bile özel uçaðý var, Cumhurbaþkanýmýzýn özel uçaðý yok. Yok böyle birþey. Bir tane ATA uçaðýmýz var. Onu bölüþemiyoruz. Niye benim Cumhurbaþkanýmýn bir uçaðý yok? Çok para mý? Millet olarak biz dört tane uçak alýrýz."

"Þu anda Urfa'da üniversite var ama Oxford yok. Gücümüz yetse, Oxford'u Türkiye'de yaparýz ama þeklini bilmiyoruz. 100 dönüm yer mi lazýmdýr, 200 dönüm yer mi lazýmdýr, yataklý mýdýr deðil midir? Bunlarý bilmek lazýmdýr."



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat