Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

"Carlos'un transferi taraftarlarýmýzýn isteðidir"

Nereden Yazdırıldığı: Bilginin Adresi
Kategori: Spor
Forum Adı: Fenerbahçe & Galatasaray
Forum Tanımlaması: Fenerbahçe & Galatasaray Taraftarlarýnýn mekaný...
URL: https://www.bilgineferi.com/forum/forum_posts.asp?TID=2948
Tarih: 03-05-2024 Saat 08:11


Konu: "Carlos'un transferi taraftarlarýmýzýn isteðidir"
Mesajı Yazan: Hawk
Konu: "Carlos'un transferi taraftarlarýmýzýn isteðidir"
Mesaj Tarihi: 08-06-2007 Saat 19:53
 

Baþkanýmýz Aziz Yýldýrým, Fenerbahçe Spor Kulübü'nün 100. kuruluþ yýlýnda þampiyonluðu kutlamanýn mutluluðunu yaþadýklarýný belirterek, "Gücümüzü taraftarlarýmýzdan alýyoruz" dedi. Aziz Yýldýrým, Fenerbahçeliler Derneði'nin düzenlediði 100. kuruluþ yýlý etkinlikleri ve dernek binasý açýlýþýna katýlmak üzere geldiði Edirne'nin Uzunköprü Ýlçesi'nde, Uzunköprü Fenerbahçeliler Derneði Baþkaný Muammer Orman ve kalabalýk bir taraftar kitlesi tarafýndan karþýlandý. Baþkanýmýz Yýldýrým, ''En büyük baþkan bizim baþkan'' sloganlarý altýnda, kutlamalarýn yapýldýðý Ege Düðün Salonu'na gitti.

Dernek baþkaný Orman, Yýldýrým'a bir buket çiçek hediye ederek, ''Sizi Uzunköprü'de görmekten mutluluk duyuyoruz. Ýlçemize hoþgeldiniz'' dedi.

Baþkanýmýz Aziz Yýldýrým, salonunda yaptýðý konuþmada, Fenerbahçe Kulübü'nün, 100. kuruluþ yýldönümünde þampiyonluðunu kutlamanýn mutluluðunu yaþadýklarýný ve hedeflerinin Fenerbahçe Kulübü'nü daha da ileriye taþýmak olduðunu söyledi. Gelecek sezon Avrupa Þampiyonlar Ligi'nde zorlu sýnavlarýn kendilerini beklediðini dile getiren  Aziz Yýldýrým, ''Burada da baþarý kazanmak istiyoruz. Çünkü gücümüzü taraftarlarýmýzdan alýyoruz. Roberto Carlos'un transferi taraftarlarýmýzýn isteði ve desteðiyle yapýlmýþtýr. Kulübümüze hayýrlý olmasýný diliyorum'' diye konuþtu.  Bu arada kutlama etkinlikleri çerçevesinde, Fenerbahçe Kulübü adýna sosyal iþler ve derneklerden sorumlu asbaþkanýmýz Mithat Yenigün, belediye iþ merkezinde Uzunköprü Fenerbahçeliler Derneði binasýnýn açýlýþýný yaptý.

Yenigün, açýlýþta, Türkiye'nin her yerinde olduðu gibi Uzunköprü'de de Fenerbahçe coþkusunu görmekten büyük mutluluk duyduklarýný kaydetti.

100. kuruluþ yýldönümüne þampiyonluk coþkusunun eklenmesi nedeniyle Türkiye'nin her yerinde kutlamalar yapýldýðýný hatýrlatan Yenigün, ''Þu anda Uzunköprü'de olmaktan dolayý çok mutluyum. Özellikle böyle modern bir lokali ilçeye kazandýrdýklarý için Uzunköprü Fenerbahçeliler Derneði'ni kutluyorum'' dedi.

Uzunköprü'de etkinliklere, Uzunköprü Kaymakamý Mehmet Aydýn, Uzunköprü Belediye Baþkaný Ercan Çobanoðlu ve taraftarlar katýldý.

fenerbahce.org



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat