Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

PSV, G.Saray karþýsýnda çok rahat 2-0

Nereden Yazdırıldığı: Bilginin Adresi
Kategori: Spor
Forum Adı: Fenerbahçe & Galatasaray
Forum Tanımlaması: Fenerbahçe & Galatasaray Taraftarlarýnýn mekaný...
URL: https://www.bilgineferi.com/forum/forum_posts.asp?TID=1964
Tarih: 26-05-2024 Saat 21:39


Konu: PSV, G.Saray karþýsýnda çok rahat 2-0
Mesajı Yazan: Hawk
Konu: PSV, G.Saray karþýsýnda çok rahat 2-0
Mesaj Tarihi: 01-11-2006 Saat 08:42
 . dakika. PSV ilk dakikalarda Salcida ile gole çok yaklaþtý. Sol kanattan süratle ceza sahasýna sokulan Brezilyalý futbolcu kaleye þutunu çekti. Araya son anda Song girerek büyük bir tehlikeyi önledi.

4. dakikada uzak mesafeden Sabri'nin sert vuruþunda kaleci Gomes, topu köþeden kornere çeldi.

6. dakika. Galatasaray ataðý sol kanattan Arda ile etkili geliþti. Korner çizgisi üzerinde rakibine baský yaparak topu kapan genç oyuncu ceza sahasýna girdiði anda, iki PSV'li tarafýndan adeta biçildi. Hakem bu pozisyonda devam kararý verdi. Çok tartýþmalý bir karar.

10. dakika. PSV, Arouna Kone ile gole yaklaþtý. Galatasaray ataða kalkarken top kaybetti. Orta sahayý çabuk geçen Farhan meþin yuvarlaðý sol taraftan ileri fýrlayan Arouna Kone'ye býraktý. PSVli golcü ceza sahasýna girdði anda önündeki Song'a raðmen sert vurdu. Direðin dibinden aðlara giden topu Mondragon son anda parmaklarýnýn ucuyla kornere çeldi.

15. dakika. PSV-Galatasaray arasýndaki maçýn ilk çeyrek saatlik bölümü 0-0 eþitlikle geride kaldý. Ortada bir mücadele oluyor. Her iki takýmda açýk bir futbolu tercih ediyor.

23. dakika. Karþýlaþma yüksek bir tempoda oynanýyor. Top iki kale arasýnda sürekli olarak gidip geliyor. Fakat gol pozisyonu olarak ciddi tehlikele yaþanmýyor. Bu dakika içinde Ýliç, sað kanattan Hasan Þaþ'tan aldýðý pasla ceza sahasýna Arda'yý kaçýrmak istedi. Top hýzlý olunca kalesinden çýkan Gomes kolaylýkla meþin yuvarlaða sahip oldu.

25. dakika. Galatasaray bu dakikada Arda ile sað kanattan etkili geldi. Ýliç ile harika ver-kaçlarla rakip ceza sahasýna sokulan Arda altýpas içindeki Ümit Karan'a yerden pasýný çýkartmak istedi. PSV savunmasý son anda araya girerek meþin yuvarlaðý kornere çeldi. Top bu anda rakipten geçse, Karan kaleci Gomes ile karþý karþýya kalacaktý.

 26. Dakikada PSV ataðýnda rakibini faulle durduran Arda sarý kart gördü

30. dakika. Galatasaray gol arýyor. Sað kanadý özellikle Ýliç ile etkili kullanan sarý-kýrmýzýlý ekip yine Sýrp futbolcu ile tehlikeli bir atak geliþtirdi. Hasan Þaþ'ýn pasýnda ceza sahasýna topla giren Ýliç, Karan'a doðru ortasýný yaptý. Savunmanýn uzaklaþtýrdýðý meþin yuvarlak ceza sahasýnýn önündeki Þaþ'a geldi. Þaþ topla sýfýra kadar inip tekrar ortasýn yaptý. Savunma bir kez daha topu kafa ile karþýladý. Sabri dönen topu bir kez daha ceza sahasýna doldurdu. Kaleci Gomez üzerine gelen meþin yuvarlaðý kontrol etmeyi baþardý.

32. dakika. Galatasaray ataklarý etkili oluyor. PSV daha kontrollü bir futbolu tercih ediyor. Hollanda temsilcisi gol arayýþlarýný hýzlý ataklar üzerine kurmuþ bir görüntü sergiliyor. Oyunun hakimi Galatasaray. Karþýlaþmada 0-0'lýk eþitlik devam ediyor.

 38. dakika. Galatasaray'da Tomas'ýn kýrmýzý kart görmesiyle þimdi PSV karþýsýnda 10 kiþi kaldýk. Ani geliþen PSV ataðýnda Tomas, Farfan'ý indirdi. Geçse gol pozisyonu olacak atakta maçýn hakemi Hýrvat futbolcuya direkt olarak kýrmýzý kartýný gösterdi. Ýlk yarýnýn  son bölümlerine girildiði anlarda þimdi mücadelede Galatasaray rakibi karþýsýnda 10 kiþi oynayacak...

45. dakika. Galatasaray, PSV karþýsýnda üstün bir futbol ortaya koyuyor. Tomas'ýn atýlmasýndan sonrada Sarý-Kýrmýzýlýlar iyi futbollarýný sürdüyor. Ýlk yarý için normal süre sona erdi. Hakem uzatma süresi olarak 3 dakiki ile etti. Golsüz beraberlik devam ediyor.


45+1'de rakibinden sýyrýlan Farfan'ýn ceza sahasý sað köþesinden yerden içeriye çevirdiði topa arka direkte boþ durumdaki Arouna Kone dokunamadý.

Maçýn uzatma anlarýnda gol olmadý. Hakem ilk yarý için son düdüðünü çaldý. Mücadelenin ilk yarýsý 0-0 eþitlikle sona erdi.

Stat:
Philips
Hakemler: Martin Hanson xx, Stefan Wittberg xx, Henrik Andren xx (Ýsveç)
PSV Eindhoven: Gomes xx, Salcido xx, Da Costa xx, Alex xx, Kromkamp xx, Simons xx, Mendez xx, Cocu xx, Afellay xx, Farfan xx, Arouna Kone xx
Yedekler: Moens, Reiziger, Vayrynen, Culina, Aissati, Addo, Tardelli
Teknik direktör: Ronald Koeman

Galatasaray: Mondragon xx, Sabri xx, Song xx, Tomas x, Orhan Ak xx, Arda xx, Hasan Þaþ xx, Ayhan x, Ýnamoto xx, Ýliç xx, Ümit Karan xx

Yedekler: Aykut, Okan, Hakan Þükür, Necati, Carrusca, Cihan, Tolga
Teknik direkter: Eric Gerets

Kýrmýzý kart: Tomas (dk. 38) (Galatasaray)
Sarý kart: Arda (Galatasaray)

MAÇIN ÝKÝNCÝ YARISI

Maçýn ikinci yarýsý baþladý.

53. dakika.
PSV ikinci yarýya daha iyi baþladý. Galatasaray 10 kiþiyle oynamanýn dezavantajýný yaþýyor. Rakip takým ayaða pas yapýp oyunun kontrolünü elinde tutmaya çalýþýyor. Tomas'ýn kýrmýzý kartla oyundan atýlmasýyla, Arda sol kanatta daha da defansif bir görev aldý. Karþýlaþmada 0-0'lýk eþitlik devam ediyor.

 59. dakika. PSV golü Simons ile buldu. Sað kanattan geliþen atakta Farfan'nýn ortaladýðý top Arda'nýn eline çarptý. Hakem serbest vuruþu verdi. Atýþý Farfan kullandý. Ön direðe gelen topa Kone kafayý vurdu. Ýlk pozisyonda Mondragon topu ön direðin altýndan aðlara gidecekken tokatladý. Yükseklik kazanýp arka kale içine inen topu Simons boþ kaleye kafa ile býraktý. Bu golle
PSV, Galatasaray karþýsýnda 1-0 üstün duruma geçti.

65. dakika. PSV ikinci yarýda Galatasaray kalesine etkili geliyor. Sað kanattan Farfan yaptýðý bindirmeler ile Sarý-kýrmýzýlý savunmayý terletiyor. Yine bu oyuncu saðdan sýfýra kadar inip ceza sahasýna ortasýný çýkarttý. Mondragon'nun müdahele edemediði pozisyonda Kone arka direkte boþ kale yerine topu auta attý. Galatasaray adýna çok þanslý bir an geride kaldý.

 70. dakika. Galatasaray'da Saþa Ýliç, yerini Necati Ateþ'e býraktý.
 

75. dakika. PSV sað kanattan Farfan ile etkili oldu. Süratle Galatasaray ceza sahasýna giren golcü isim Mondragon ile karþý karþýya kaldýðý anda arkadan Cihan'nýn net bir faulü ile yerde kaldý. Hakem bu pozisyonda devam dedi. G.Saray adýna þanlý bir an. Penaltý kokan bir pozisyon geride kaldý.

 76. dakika Vayrynen, oyuna giren isim, Afellay saha kenarýna alýnanan isim oldu. Karþýlaþmada artýk son bölümlere girildi. PSV'nin Galatasaray karþýsýnda 1-0'lýk üstünlüðü devam ediyor. Sarý-Kýrmýzýlýlar'ýn bu bölümlerde temposu düþtü. Oyunun kontrolü tamemen PSVliler'in eline geçti.

 78. dakika. Hakan Þükür, Ümit Karan'nýn yerine sahada.

82.dakika. Karþýlaþma'da son bölümlere girildi. Galatasaray gol istiyor. Fakat bir türlü topu rakip sahaya etkili biçimde taþýyamýyor. Oyun ileri doðru doldur boþaltlara döndü. Galatasaray'ýn bu futbolla beraberlik golünü bulmasý güç görünüyor.

 84. dakika. PSV ikinci golü Kone ile buldu. Galatasaray savunmasýnýn arasýna giren Kone, Ýnamoto'dan topu söktü. Kaleci Mondragon'u da geçen golcü futbolcu Galatasaray aðlarýna PSV'nin 2.golünü býraktý. Bu golle skor 2-0 oldu.

90. dakika. PSV, Galatasaray ceza sahasýnýn içinden endirek serbest vuruþ kazandý. Tüm futbolcular gol çizgisi üzerine kümelendi. 6 metrelik mesafeden atýþý Alex kullandý. PSV'li futbolcunun sert þutunu Mondragon gol çizgisinden çýkarttý.



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat