Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Ümit: "En kaliteli takým biziz!"

Nereden Yazdırıldığı: Bilginin Adresi
Kategori: Spor
Forum Adı: Fenerbahçe & Galatasaray
Forum Tanımlaması: Fenerbahçe & Galatasaray Taraftarlarýnýn mekaný...
URL: https://www.bilgineferi.com/forum/forum_posts.asp?TID=1857
Tarih: 02-05-2024 Saat 11:57


Konu: Ümit: "En kaliteli takým biziz!"
Mesajı Yazan: darklevelone
Konu: Ümit: "En kaliteli takým biziz!"
Mesaj Tarihi: 25-10-2006 Saat 23:50



  Galatasaray'ýn golcüsü Ümit konuþtu: "Erciyes maçýnda rakibin direkten dönen topu þansýmýzýn döndüðünün göstergesi. Huzurlu olursak yenemeyeceðimiz takým yok"

Erciyes maçýnda attýðý iki golle G.Saray'ý uzun aradan sonra galibiyete taþýyan Ümit Karan, maç öncesi takýmdaki havadan son dakikada attýðý penaltýya, þanssýzlýktan yeni doðan oðluna kadar bir çok konuda konuþtu.

Ýþte golcü yýldýzýn sözleri: Erciyes maçýndan önce takým halinde yemek yiyorduk. Bu tip yemekler bittiðinde takým daðýlýrdý. Ama Kayseri'de saatlerce sohbet ettik. Oradan belliydi maçý kazanacaðýmýz. Skor 1-1 olunca müthiþ bir kenetlenmeyle maça asýldýk. Penaltýyý Beþiktaþ maçýndaki gibi atacaktým ama kalecinin vuracaðým köþeye yatmaya baþladýðýný farkettim. Köþeyi deðiþtirecek vakit yoktu. Ben de yukarý vurdum ve gol oldu.

* Türkiye'nin en kaliteli takýmý biziz. Huzurumuz yerindeyken yenemeyeceðimiz rakip yok. Puan farký ne olursa olsun þampiyonluðun en büyük adayý da biziz. Erciyes maçýnýn son dakikasýnda rakibin direkten dönen topu þansýmýzýn döndüðünün kanýtý. Bu sezon çok pozisyona girip deðerlendiremiyorduk. Rakiplerimiz ise son dakikalarda goller bulup bizden puan kopartýyorlardý.

* Oðlum, hayatýmý deðiþtirdi. Ona aþýðým. Onun da benim gibi futbolcu olacaðýna inanýyorum. Ünlü tenisçi Agassi, oðlu için bir anlaþma yaptý. Çocuk 16 yaþýna geldiðinde tenis oynarsa 1 milyon dolar alacak. Benzer bir anlaþmayý ben de yapacaðým.



Kaynak: Sabah


25.10.2006



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat