Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Carrusca kýymete bindi

Nereden Yazdırıldığı: Bilginin Adresi
Kategori: Spor
Forum Adı: Fenerbahçe & Galatasaray
Forum Tanımlaması: Fenerbahçe & Galatasaray Taraftarlarýnýn mekaný...
URL: https://www.bilgineferi.com/forum/forum_posts.asp?TID=1854
Tarih: 28-04-2024 Saat 06:16


Konu: Carrusca kýymete bindi
Mesajı Yazan: darklevelone
Konu: Carrusca kýymete bindi
Mesaj Tarihi: 25-10-2006 Saat 23:42




  G.Saray’da Arda sakatlanýnca, gözler Arjantinli’ye çevrildi. Gerets, "Seni Bursaspor maçýnda oynatacaðým" mesajýný verirken, yöneticiler de menajerini arayýp, "Carrusca için boþuna kulüp arama. Onu satmayacaðýz" dediler.

Arda Turan’a nazar deðdi, Marcelo Carrusca kýymete bindi... Haftalardýr yedek kulübesine demir atan "Chelo" lakaplý Arjantinli futbolcu, þimdilerde el üstünde tutuluyor. Önce Gerets, Carrusca ile bir görüþme yaparak Bursaspor maçýnda oynatacaðýný bildirdi, ardýndan Galatasaraylý yöneticiler, Arjantinli oyuncunun menajeri Hugo Izhak’ý arayýp, "Carrusca için boþuna kulüp arama. Çünkü onu satmayacaðýz" dedi.

Ayrýlmak istiyordu

Doðru dürüst forma þansý bulamadýðý için Galatasaray’dan ayrýlmayý düþünen Marcelo Carrusca’nýn haftalardýr beklediði fýrsat nihayet geldi. Bu sezon gösterdiði üstün performansla Arjantinli sol kanat oyuncusunu yedek kulübesine mahkum eden Arda Turan, önceki akþam yapýlan antrenmanda sakatlandý. Genç yýldýzýn sakatlanmasýnýn ardýndan gözler Carrusca’ya çevrildi. Teknik direktör Erik Gerets, Arjantinli futbolcuyla bir görüþme yaparak, bugünkü Bursaspor maçýnda ilk 11’de oynatacaðýný söyledi. Belçikalý çalýþtýrýcý, "Haftalardýr beklediðin þans kapýna geldi. Bursaspor maçýnda ilk 11’de sahaya çýkacaksýn. Bundan sonra oynayýp oynamayacaðýn tamamen sana baðlý. Eðer Bursaspor karþýsýnda iyi performans gösterirsen, bundan sonraki maçlarda da direkt oynarsýn" dedi.

Ümit Karan’ý örnek al

Gerets ayrýca futbolcusuna nasihat ederek, "Galatasaray’dan ayrýlma düþüncesini aklýndan çýkar. Sen yetenekli bir oyuncusun. Çok çalýþýrsan bu takýmda her zaman forma bulursun. Ümit Karan da geçen sezon senin durumundaydý. Haftalarca yedek kaldý. Ama o yýlmadan çalýþtý ve ilk 11’e girmeyi baþardý. Senden de aynýsýný bekliyorum. Formaya küsmekle bu iþ olmaz" diye konuþtu.

Teknik direktör Erik Gerets’in ardýndan, yönetim devreye girdi. Carrusca’ya Ýspanya ve Arjantin’de kulüp arayan menajer Hugo Izhak ile bir telefon görüþmesi yapan sarý kýrmýzýlýlar, genç oyuncuyu kesinlikle satmayacaklarýný bildirdi. Yöneticiler, "Carrusca için boþuna kulüp arama. Kendisiyle 2 yýllýk sözleþmemiz var. Bu süre bitmeden onu býrakmayacaðýz. Carrusca, gelecekte kendisinden çok þeyler beklediðimiz bir oyuncu. Transfer dedikodularýyla kafasýný karýþtýrmaný istemiyoruz. Carrusca Galatasaray’da kalacak" dediler.

Asla pes etmem

Marcelo Carrusca ise, eline geçen forma þansýný en iyi þekilde kullanacaðýný söyledi. "Antrenman futbolcusu olmadýðýmý herkese göstereceðim" diyerek iddiasýný dile getiren Arjantinli oyuncu, "Elime geçen fýrsatý iyi kullanacaðým. Pes etmek gibi bir düþüncem yok. Galatasaray’da baþarýlý olacaðým" dedi.

BEKLEDÝÐÝ FIRSAT AYAÐINA GELDÝ

Teknik direktör ErikGerets’in gözüne giremediði için forma giyemeyen Marcelo Carrusca, Arda Turan’ýn sakatlanmasýnýn ardýndan oynama þansý buldu. Arjantinli sol kanat oyuncusu son anda bir sürpriz olmadýðý taktirde bugünkü Bursaspor maçýnda ilk 11’de sahaya çýkacak.



Kaynak: Hürriyet


25.10.2006
 



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat