Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Arda korkuttu!

Nereden Yazdırıldığı: Bilginin Adresi
Kategori: Spor
Forum Adı: Fenerbahçe & Galatasaray
Forum Tanımlaması: Fenerbahçe & Galatasaray Taraftarlarýnýn mekaný...
URL: https://www.bilgineferi.com/forum/forum_posts.asp?TID=1847
Tarih: 01-05-2024 Saat 22:58


Konu: Arda korkuttu!
Mesajı Yazan: darklevelone
Konu: Arda korkuttu!
Mesaj Tarihi: 25-10-2006 Saat 03:43




  Galatasaray, Fortis Türkiye Kupasý (A) Grubu'nda 25 Ekim Çarþamba günü Bursaspor ile yapacaðý maçýn hazýrlýklarýný dün akþam yaptýðý antremanla sürdürdü. Teknik direktör Erik Gerets yönetiminde, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleþtirilen ve yaklaþýk bir saat süren antrenmanda futbolcular, pas çalýþmasýnýn ardýndan, yarý sahada taktik aðýrlýklý çift kale maç yaptýlar.

Antrenman maçýnda girdiði bir pozisyonda sakatlanan genç futbolcu Arda, çalýþmayý tamamlayamadý. Maçýn sonlarýna doðru Sabri ile girdiði ikili mücadelede, sað ayak bileðine darbe alan ve yerde kalan genç futbulcuya saðlýk ekibi ilk müdahaleyi saha içinde yaparken, Arda'yý daha sonra kucaklarýnda tesislere götürdüler.

Kulüp doktoru Ýlker Yücesir, Arda'nýn durumunun yapýlacak kontrollerin ardýndan yarýn netlik kazanacaðý ifade etti.

Diðer yandan, Galatasaray'ýn çalýþmasýnda, sakatlýðý süren Hakan Þükür, salondaki çalýþmasýnýn ardýndan kýsa süre düz koþu yaparken, Kayseri Erciyesspor maçýnda kýrmýzý kart gören Orhan ise antrenmanda yer almadý.

Bu arada, antrenman öncesi Sportif A.Þ. Genel Müdürü Adnan Sezgin, teknik direktör Gerets ve antrenör Erdal Keser, basýn mensuplarýyla bayramlaþtýlar. Antrenman sonrasýnda da önce Hakan Þükür, daha sonra ise kaleci Mondragon gazetecilerin bayramýný kutlarken, Kolombiyalý file bekçisi kendisine ikram edilen çikolatadan yedi.
Galatasaray, yarýn yapacaðý antrenmanla Bursaspor maçý hazýrlýklarýný tamamlayarak, kampa girecek.




Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat