Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Zorlu virajdayýz!

Nereden Yazdırıldığı: Bilginin Adresi
Kategori: Spor
Forum Adı: Fenerbahçe & Galatasaray
Forum Tanımlaması: Fenerbahçe & Galatasaray Taraftarlarýnýn mekaný...
URL: https://www.bilgineferi.com/forum/forum_posts.asp?TID=1844
Tarih: 04-05-2024 Saat 18:50


Konu: Zorlu virajdayýz!
Mesajı Yazan: darklevelone
Konu: Zorlu virajdayýz!
Mesaj Tarihi: 25-10-2006 Saat 03:35




  Aðýr hasarla atlatýlan kritik periyodun ardýndan, Galatasaray’ý çok zorlu bir viraj daha bekliyor: 3 kulvar, 18 gün ve tam 6 maç. 

3 günde bir maç...
Milli maçlara denk gelen kritik periyodu aðýr hasarla geride býrakan Galatasaray’ýn önünde çok zorlu bir viraj daha var. 3 kulvarda, 18 günde tam 6 maça çýkacak olan Cim Bom’un, lig, Avrupa ve Türkiye Kupasý’ndaki kaderi belli olacak. Aslan’ýn sýnavlarý þöyle: 25 Ekim Bursaspor (Fortis TK), 28 Ekim Gençlerbirliði (Süper Lig) 31 Ekim PSV (Devler Ligi -dýþ-), 5 Kasým Rize (Süper Lig -dýþ-), 8 Kasým Karþýyaka (Fortis TK-dýþ-), 12 Kasým Sakarya (Süper Lig).

Hazýrlýklar baþladý
Keskin virajýn hazýrlýklarýna ara vermeden devam eden Cim Bom, dünü basýna açýk tek antrenmanla geçirdi. Uzun süreli galibiyet hasretine son veren Sarý-Kýrmýzýlý futbolcularýn hayli keyifli olduðu gözlendi. Erciyes karþýsýnda 90 dakika oynayanlar rejenerasyon çalýþmasý yaparken, diðer oyuncular idmaný yarý sahada yapýlan çift kale maçla tamamladý. Galatasaray, Gerets yönetiminde bugün basýna kapalý olarak bir antrenman gerçekleþtirecek.
 



Kaynak: Fanatik


23.10.2006





Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat