Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

"Hata aranacaksa bizde aransýn"

Nereden Yazdırıldığı: Bilginin Adresi
Kategori: Spor
Forum Adı: Fenerbahçe & Galatasaray
Forum Tanımlaması: Fenerbahçe & Galatasaray Taraftarlarýnýn mekaný...
URL: https://www.bilgineferi.com/forum/forum_posts.asp?TID=1761
Tarih: 05-05-2024 Saat 21:00


Konu: "Hata aranacaksa bizde aransýn"
Mesajı Yazan: Hawk
Konu: "Hata aranacaksa bizde aransýn"
Mesaj Tarihi: 17-10-2006 Saat 06:58
 
Fenerbahçe'nin Brezilyalý futbolcusu Alex, berabere kaldýklarý Ankaraspor maçýnda takým olarak üzerlerine düþeni yapamadýklarýný söyledi.

Alex, kulübün resmi internet sitesinde yaptýðý açýklamada, ilk yarýda iyi oynadýklarýný, iyi hücum ve savunma yaptýklarýný, ancak özellikle maçýn ikinci yarýsýnda performanslarýnýn iyice düþtüðünü belirterek, ''Üstümüze düþeni yerine getiremedik. Beraberlik, yetineceðimiz bir sonuç deðil. Hedeflerimiz arasýnda hiç yer almýyor. Bu doðrultuda, hocamýz Zico için söylenenlerin önüne geçmek istiyorum, çünkü hata onun deðil bizim. Hata aranacaksa bizde aransýn, hocamýzda deðil'' dedi.

Teknik direktör Zico'nun, kendileriyle en iyi þekilde ilgilendiðini ve çalýþtýrdýðýný ifade eden Alex, þunlarý kaydetti:

''Hepimizle bire bir ilgileniyor. Nerede, ne sonuçlar çýkartabileceðimizi biliyor ve hem taktik, hem kondisyon açýsýndan bize gerekeni yapýyor. Dünkü maçta takým olarak yaptýðýmýz hatalarýn bir daha tekrarlanmayacaðý konusunda kendisine söz verdik. Önümüzdeki maçlarda elde edeceðimiz galibiyet serisiyle, bu sözün gerçekleþeceðini herkes görecek. Newcastle United maçý bizim için baþlangýç olacak. Çok çalýþýp, Turkcell Süper Ligi, UEFA Kupasý maçlarý ve Fortis Türkiye Kupasý'nda iyi sonuçlar almak istiyoruz. Bunu garanti edecek güce sahibiz. Eleþtiri yapanlarý da bu sözümüzle bizi desteklemeye davet ediyorum.

Hiçbir þey bitmiþ deðil. Kaybettiðimiz puanlarý telafi imkanýna her açýdan sahibiz. Ligde ikinci sýradayýz. Taraftarýn, yönetimin ve hocamýzýn bize duyduðu güven ve inanç, bu yolda bizi en iyi yere taþýyacaktýr. Bundan böyle hocamýzýn tüm direktiflerini sahaya yansýtacaðýz.''



-------------



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat