Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Alex de souza diyor ki

Nereden Yazdırıldığı: Bilginin Adresi
Kategori: Spor
Forum Adı: Fenerbahçe & Galatasaray
Forum Tanımlaması: Fenerbahçe & Galatasaray Taraftarlarýnýn mekaný...
URL: https://www.bilgineferi.com/forum/forum_posts.asp?TID=1389
Tarih: 01-06-2024 Saat 23:01


Konu: Alex de souza diyor ki
Mesajı Yazan: Hawk
Konu: Alex de souza diyor ki
Mesaj Tarihi: 21-09-2006 Saat 21:04
Alex de souza kendi web sitesindeki yazý dizisinde diyorki,
 

Nefret

Alex - Portekizceden tercüme eden: Mehmet Ali Baskut (baskut@gmail.com)
18/09/2006 às 21H24

Gelecek

Herkes benim ilerde ne yapacaðýmdan ve hedeflerimden bahsediyor. Çok samimi söylüyorum bu konularda en ufak bir endiþem yok.

Kontratýmýn bitmesine daha 10 ay var ve burada bulunuþumu en iyi þekilde deðerlendirmek istiyorum. Burada kalacak mýyým? Avrupa’dan bir takýmamý gideceðim? Brezilya ligine mi döneceðim? Bu sorularýn hiçbirine net bir cevabým yok. Ama ‘Türkiye’de oynamaktan dolayý huzursuz musun’ þeklinde bir soru gelecek olursa þunu çok rahatlýkla söyleyebilirim ki ‘hayýr, tam aksine benim için muhteþem bir tecrübe oldu’ derim.

Ocak’ta geleceðimle alakalý plan yapacaðým. Ya burada devam edecek, ya Avrupa’dan bir kulübe gidecek ya da tekrar Brezilya liginden bir takýmla anlaþacaðým. Top oynamak, pas vermek, arada bir gol atmak, eðlenmek ve beni izleyenleri eðlendirmek istiyorum. Iþte 10 ay sonra ki geleceðim bunlara göre þekillenecek.

Goller, eleþtiriler ve benim düþüncem

Coritiba’da çok az gol attým. Palmeiras’ta ortalamam iyiydi. Cruzeiro’da gol atmaktan zevk almaya baþladým. Burada ise bir orta saha oyuncusu için mükemmel denebilecek gol ortalamasýyla oynuyorum. Þayet bir üç gol daha atacak olursam Cruzeiro’da ki gol sayýsýndan daha fazla gol atmýþ olacaðým. Bu da gösteriyor ki burada iyi oynuyorum.

Ancak, Brezilya’da da kulaðýma gelen bir mevzuudan dolayý burada da bazen eleþtiriliyorum. Diyorlar ki mücadele etmiyorum, markaj yapmýyorum ve oyun stilimle ilgili þeyler. Diyorlar ki bunlarý biliyorum ve böyle oynamaya alýþmýþým. Ancak þunu söylemek isterim ki olaylarý önyargýsýz tetkik etmek lazým. Attýðým gollere bakmalarýný, verdiðim paslarý izlemelerini ve devamlý çalýþtýðým duran toplardan gelen galibiyetleri iyi analiz etmelerini istiyorum. Ben kendimi bunlara göre deðerlendiriyor ve takýma büyük katký saðladýðýmý düþünüyorum.

Insanlarýn benim oyunumu anladýðýný farkedince çok seviniyorum. Eksiklerime yoðunlaþtýklarýný duyunca kendimi geliþtirmek istiyor ve eksiklerimi kapatmak istiyorum. Ama beni en çok mutlu eden þey; beni devamlý eleþtiren insanlarýn ben sahaya çýkýnca heyecanla benim futbolumu izlemelerinden çok mutlu oluyorum.

Saygýlarýmla ve görüþmek üzere,
Alex



-------------



Cevaplar:
Mesajı Yazan: GOLDMAN
Mesaj Tarihi: 22-09-2006 Saat 04:57
alexin düþünceleri sayet þiþirilmemiþ ve kendisinin yaptýgý bir açýklamaysa güzel muhtemelen deðiþtirilip þiþirilmiþtir


Mesajı Yazan: Hawk
Mesaj Tarihi: 22-09-2006 Saat 19:53
Orjinalini yazan: goldman goldman Yazdı:

alexin düþünceleri sayet þiþirilmemiþ ve kendisinin yaptýgý bir açýklamaysa güzel muhtemelen deðiþtirilip þiþirilmiþtir
 
http://www.alex10.com.br - www.alex10.com.br sitesinden yani kendi sitesinden alýnmýþ bir yazýdýr.Haftalýk yazý dizileri oluyor.Oradan alým.1 kelimesi bile deðiþtirilmemiþtir


-------------


Mesajı Yazan: GOLDMAN
Mesaj Tarihi: 23-09-2006 Saat 03:00
sayýn admin sizin deðiþtirdiðinizi deðil alex in soylediði ile orada yazanýlanlarýn dahi deðiþtirildiðini deðil þadece abartýlarak yazýlmýþ olma ihtimali var on dan bahsettim



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat