Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

’Türkiye bizimle gurur duyuyor’

Nereden Yazdırıldığı: Bilginin Adresi
Kategori: Haberler
Forum Adı: Magazin Haberleri
Forum Tanımlaması: Magazin dünyasý haberler...
URL: https://www.bilgineferi.com/forum/forum_posts.asp?TID=1056
Tarih: 19-05-2024 Saat 01:59


Konu: ’Türkiye bizimle gurur duyuyor’
Mesajı Yazan: Hawk
Konu: ’Türkiye bizimle gurur duyuyor’
Mesaj Tarihi: 05-05-2006 Saat 18:51
Belçika'da yaþayan iki Türk lejyoneri milli futbolcu Serhat Akýn ile çýkardýðý albümle uzun süre listelerde ilk sýrada yer alan pop yýldýzý Hadise, verdikleri ortak röportajda kendileriyle ilgili ilginç açýklamalarda bulundular.
 
Serhat Akýn ve Hadise, Avrupa'da büyüyen 2 genç olarak böyle bir baþarýya imza atmaktan dolayý çok mutlu olduklarýný belirterek, ''Ailelerimiz ve Türkiye bizimle gurur duyuyor. Bu da bizi çok mutlu ediyor'' dedi.
 
Futboldan pek anlamadýðýný ifade eden pop sanatçýsý Hadise, terim olarak sadece penaltý kelimesini bildiðini kaydederek, ''Ara sýra izliyorum. Eskiden evde babam çok maç seyrettiði için biz de zorunlu olarak izliyorduk. Serhat ile tanýþtýktan sonra artýk futbolla daha yakýndan ilgileneceðim'' diye konuþtu.
 
Hadise'nin Galatasaraylý olmasýna üzülen Serhat Akýn, ''Ama bir Galatasaraylý ile Fenerbahçeli'nin biraraya gelmesi de güzel'' diyerek pop yýldýzýný teselli etti.
 
Belçika'da yaþadýklarý halde þu ana kadar biraraya gelmediklerini dile getiren Hadise, milli futbolcuyu basýndan takip ettiðini kaydetti.
 
Serhat Akýn ise Hadise'yi çok baþarýlý ve güzel bulduðunu vurgulayarak, ''Hatta Okan Bayülgen'in Zaga programýnda Hadise'yi sabahlara kadar izledim'' ifadelerini kullandý.


-------------



Cevaplar:
Mesajı Yazan: GOLDMAN
Mesaj Tarihi: 05-05-2006 Saat 20:08

hadise belçikada oldugu halde dogru yolu bulmus darýsý herkesin baþýna



Mesajı Yazan: mezar_kabul
Mesaj Tarihi: 29-10-2006 Saat 22:32
LOLLOL 

-------------
ARTIK KISA CÜMLELER KURUYORUM!!!



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat