Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Spor > Futbol Genel > Fenerbahçe & Galatasaray
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Özaydınlı "Vah vah...Zavallılar!"
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Özaydınlı "Vah vah...Zavallılar!"

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
Hawk Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 07-03-2006
Konum: Turkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 1700
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Hawk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Özaydınlı "Vah vah...Zavallılar!"
    Gönderim Zamanı: 27-03-2006 Saat 21:45
Asbaşkanlarımızdan Murat Özaydınlı, Malatyaspor karşılaşmasından sonra yaptığı açıklamada, başta yayıncı kuruluş olmak üzere birçok kişi ve kuruma tepki gösterdi! Özellikle Galatasaray'ın tüm sezon boyunca yürüttüğü "Fakir fukara edebiyatının artık maksadını aştığını, aynı sıkıntıları birçok Anadolu kulübünün yaşamasınar rağmen bu denli küçük düşmediğini söyledi. İşte Murat Özaydınlı'nın açıklamaları:"Biz maçlardan sonra konuşmuyoruz. Spor etiği ve ahlakı olarak prensip edindik ancak biz konuşmadıkça bazı şeyler ayyuka çıktı. Son zamanlarda bir fakir fukara edebiyatı aldı gidiyor. Belli bir takımın paralarının ödenmemesi, yokluk acizlik içinde olmaları söyleniyor. Biz Türk halkı mazlumun yanında olmayı seviyoruz. Federasyon ve bilhassa hakemlerimiz bu fakir fukara edebiyatını şuurlarına kazımış bulunuyor ve etkileniyor. Bir çok Anadolu kulübümüz çok daha fazla imkansızlık altında mücadele ediyorlar. Hiçbir zaman, hiçbir Anadolu kulübü fakir fukara edebiyatı yapmadı. Bunun altını ısrarla çiziyorum. Bu edebiyat sürdüğü müddetçe hakemlerimiz bundan etkileniyor."

"Geçen hafta yayıncı kuruluş, maçtan 1,5 saat sonra oyuncumuzun seyircimiz ile bütünleşmesini ekrana getirmiş ve oyuncumuz disiplin kuruluna sevk edilmiştir. Bunun altında kasıt aramak ve aramamak konusunu kamu oyuna bırakıyorum. Bu oyuncumuzun yaptığı tezahürat en küfürsüz en basit telefondur. Bütün stadlarda başkanımız hakkında küfürler edilirken neredeydi yayıncı kuruluş? Sesleri kısıyorlardı."

"Galatasaray’ın bir sorumlusu çıktı ve “Neden böyle oynadılar” dedi.. Federasyona çağrı yapıyorum. Bu bir suç duyurusudur. Dün Denizlispor çıktı çok iyi mücadele etti ama kendi kalesine gol attı. Biz bunun altında bişeymi arayalım? Bu konuşma yapılmışsa hemen soruşturma açılmalıdır. Dikkat edin bütün kamu oyuna bunu söylüyorum. Fenerbahçe spor kulübü ile ilgili en ufak bir şey ayyuka çıkıyor."

"Özetle bu fakir fukara edebiyatını bırakalım. Yıllardır Anadolu kulüplerimiz bunu yaşıyor. Anadolu’dan örnek alsın bazıları. Burada medyaya hakikatten bir görev düşüyor. Hep beraber bunun üstüne gidelim. Fenerbahçe ile ilgili pire deve yapılıyor. Bir sürü insan niye Kayseri böyle oynadı diye konuşuyor. Maçtan 1,5 saat sonraki kaset yayınlanıyor. Bu kadar fakir fukara edebiyatından herkes etkilenir. Ben bile etkileniyorum. Vah.. Vah.. Vah.. zavallılar diyorum.. Anadolu’da bunun çok örneği oldu ama hiçbir kulüp çıkıp bunun arkasına sığınıp bu kadar küçük düşmedi."
Yukarı Dön
GOLDMAN Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 08-03-2006
Konum: Türkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 895
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı GOLDMAN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27-03-2006 Saat 22:02
katıldıgım tek konu
Yukarı Dön
se_demir Açılır Kutu Gör
Daimi Üye
Daimi Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 20-03-2006
Konum: Türkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 180
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı se_demir Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27-03-2006 Saat 22:58
Gerçekten güzel bir konu ve güzel bir anlatım lafı  tam yerine yerine  oturtmuş
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.156 Saniyede Yüklendi.