Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Spor > Futbol Genel
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - kimseye vefasızlık yapmadım
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

kimseye vefasızlık yapmadım

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
kural Açılır Kutu Gör
Üye
Üye


Kayıt Tarihi: 08-03-2006
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 102
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı kural Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: kimseye vefasızlık yapmadım
    Gönderim Zamanı: 02-05-2006 Saat 09:42
Türk futbolunun lejyoner futbolcusu Emre Belezoğlu, genç yaşta ayrıldığı Galatasaray'da hiç kimseye ve yetiştiği camiaya vefasızlık yapmadığını ifade etti.
 
Emre Belezoğlu, Galatasaray'ın resmi aylık yayın organı Galatasaray Dergisi'nde yer alan röportajında, Türkiye'ye geldiğinde herkesin kendisine Interli veya Newcastlelı Emre demediğini kaydederek, şunları dedi:
 
''Beni herkes Galatasaraylı Emre olarak görüyor. Takımdan ayrılırken Galatasaray ile öyle bir bağım olduğunu düşünüyordum ki insanların beni anlayacağını düşünüyordum, ancak insanlar o dönemde çok fazla medyaya çıkıp bizim hakkımızda konuşan yöneticilere inandılar. O dönemde ikili ilişkilerimizde dahi kimseye vefasızlık yaptığımı düşünmüyorum. Bilmediğim şeyler olabilir, ama bilinçli bir şekilde kimseye ve yetiştiğim bu büyük camiaya vefasızlık yapmadım'' Inter'den ayrıldığı dönemde Fenerbahçe'nin kendisine çok iyi bir teklifte bulunduğunu dile getiren Emre, şunları söyledi:
 
''Fakat ben Galatasaraylıyım. Kariyerime yurt dışında devam ediyorum ve dönmek istediğimde o gün şartlar ne olursa olsun Galatasaray'a dönmek isterim. Galatasaray'ı çok seviyorum. Profesyonel hayat bu, Fenerbahçe formasını giymem demiyorum. Çünkü çok fazla olay yaşanıyor. Ben Galatasaray'dan ayrılmak istemiyordum, ama ayrıldım. Ne yapabilirim ki? O yüzden büyük konuşmamam gerekir.''
 
Türkiye Liginin uluslararasında tanınmadığını anlatan Emre, Türkiye'den sadece Galatasaray'ın tanındığını söyledi.
 
Milli takımın 2002 Dünya Kupası'ndaki başarısını anımsatan Emre, ''Bu kupadan sonra bile Milli Takım'ın Galatasaray kadar tanındığını sanmıyorum. Galatasaray çok farklı bir marka, bunu herkes kabul edecek'' diye konuştu.
 
İsviçre maçından sonra aldığı 6 maçlık cezanın kendisi için büyük sıkıntı olduğunu anlatan Emre, UEFA'ya ifade vermeye gittiği için çok üzüldüğünü vurguladı. Emre, ''Ben ceza alacak ne yapmışım? Açıklamasını bekliyorum'' dedi.
Yukarı Dön
GOLDMAN Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 08-03-2006
Konum: Türkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 895
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı GOLDMAN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03-05-2006 Saat 21:56
Türkiye Liginin uluslararasında tanınmadığını anlatan Emre, Türkiye'den sadece Galatasaray'ın tanındığını söyledi.
 
işte arslan yawrusu
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.183 Saniyede Yüklendi.