Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Spor > Futbol Genel > Fenerbahçe & Galatasaray
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Kanarya zorlu deplasmanda
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Kanarya zorlu deplasmanda

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
CASPER Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye


Kayıt Tarihi: 21-03-2006
Konum: Turkey
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 527
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı CASPER Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kanarya zorlu deplasmanda
    Gönderim Zamanı: 17-09-2008 Saat 14:10

Kanarya zorlu deplasmanda

Şampiyonlar Ligi'ndeki tek temsilcimiz F.Bahçe, G Grubu'ndaki ilk maçında bu gece Porto ile deplasmanda karşı karşıya geliyor. Dragao Stadı'nda saat 21.45'te başlayacak maç, Star TV'den naklen ekranlara gelecek.

Geçen sezon Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final oynayan bu sezon ise hedefini daha da büyüten F.Bahçe, Portekiz temsilcisini kendi sahasında devirip Devler Ligi'ne muhteşem bir başlangıç yapmak istiyor.

FENERBAHÇE'DE 7 EKSİK VAR

Fenerbahçe'de sakatlığı süren Edu, Deivid, Vederson, Tümer, Can, Semih ve UEFA'ya adı bildirilmeyen Deniz forma giyemeyecek. Porto'da ise cezalı olan sol bek Fucile dışında eksik futbolcu bulunmuyor. G Grubu'ndaki diğer maçında ise Dinamo Kiev ile Arsenal, Ukrayna'da karşılaşacak. Fenerbahçe gruptaki ikinci maçını ise 30 Eylül'de D.Kiev ile İstanbul'da oynayacak.

İŞTE MUHTEMEL 11'LER

FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan, Lugano, Yasin, Roberto Carlos, Kazım, Josico, Maldonado, Emre, Alex, Güiza

PORTO: Helton, Sapunaru, Rolando, B.Alves, Benitez, Lucho, M.Gonzalez, Mireles, Tomas Costa, Rodriguez, Lisandro


PORTO'DAN 3 PUANLA DÖNMEK İSTİYORUZ

Fenerbahçe Teknik Direktörü Luis Aragones, Porto'yu yenip İstanbul'a 3 puanla dönmek istediklerini söyledi. Şampiyonlar Ligi G Grubunda bu akşam Porto ile deplasmanda karşılaşacak olan Fenerbahçe'nin Teknik Direktörü Luis Atagones basın toplantısı düzenledi.

Karşılaşmanın oynanacağı Dragao Stadı'nda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan İspanyol Teknik adam, ''Zor bir maç olacak. Köklü bir ekip, kupa kaldırmış bir ekibe karşı oynayacağız. Ben her zaman takımımın sahaya çıkıp, elinden gelenin en iyisini yapması için çalışıyorum. İstanbul'a galibiyet ile dönmek istiyoruz.'' dedi.

Türkiye Süper Ligi'nde alınan kötü sonuçların Şampiyonlar Ligi'ne yansımayacağını belirten Aragones, ''Şampiyonlar Ligi ve Türkiye ligi çok farklı iki kulvar. Bu maça çok iyi hazırlandık. Maçı en iyi skora taşıyabilmek için elimizden geleni yapacağız. Lige iyi başlamadık. Ama bu Porto maçını fazla etkilemez. Şampiyonlar Ligi telafisi olmayan bir lig. Bu yüzden daha dikkatli olmalıyız. Lig ise uzun bir kulvar.'' diye konuştu.

"
Türkiye liginde işler kötü gittiği zaman hoca suçlanır" şeklindeki bir soruya Aragones, "Ben gerekli tecrübeye sahibim. Bu yüzden herşeyi yapacağım. İşler iyi gitmediği zaman ben de sinirlenirim. Bu tecrübeye sahibim. Bu yüzden üzerimde baskı hissetmiyorum." cevabını verdi.

"Porto'dan her hangi bir çekinceniz var mı?" sorusuna ise, "Çok büyük saygı duyduğumuz bir takım. Benim derdim her zaman kendi takımımdır. Futbolcularımın sahada nasıl oynadığı önemlidir. O yüzden Porto hakkında yorum yapmak istemiyorum." değerlendirmesini yaptı.
 
 
 
Yukarı Dön
Mareşal_87 Açılır Kutu Gör
Moderator
Moderator
Simge
Av,Avcılık ve Silahlar Bölümü Patronu

Kayıt Tarihi: 11-03-2006
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 483
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Mareşal_87 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17-09-2008 Saat 14:42
inşallah avrupa yolunda başarılı olur fener
Mert Babaların Delikanlı Evladıyız Ecel ile sözlü Ölüm ile Nişanlıyız İmtihan İçin Doğduk Allah Rızası İçin Yaşamak Zorundayız
Yukarı Dön
CASPER Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye


Kayıt Tarihi: 21-03-2006
Konum: Turkey
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 527
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı CASPER Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17-09-2008 Saat 14:50
İnşallah şampiyonlar liginde kalan tek grurumuz
Yukarı Dön
Fırtına Açılır Kutu Gör
Moderator
Moderator


Kayıt Tarihi: 11-09-2008
Konum: Turkey
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 689
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Fırtına Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17-09-2008 Saat 14:51
Paylaşım için teşekkürler...
Fener bahçeye başarılar diliyorum ...

Bir deli rüzğar olurum alırım seni burdan kaybolurum
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.156 Saniyede Yüklendi.