Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Bilgisayar > VoIP
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Google ın Android leri sonunda geliyor
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Google ın Android leri sonunda geliyor

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
ComPExperT Açılır Kutu Gör
Moderator
Moderator


Kayıt Tarihi: 12-03-2006
Konum: Turkey
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 1281
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı ComPExperT Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Google ın Android leri sonunda geliyor
    Gönderim Zamanı: 21-09-2008 Saat 22:59


Google Android, ilk kez ayrıntılarıyla Londra’da görücüye çıktı.

Google, Londra’da gerçekleştirdiği bir konferansta Avrupa’da ilk kez Android yazılımıyle çalışan bir mobil telefonu kamuoyuyla paylaştı.

Wembley Stadium’da Google ekibinden Mike Jennings tarafından tanıtılan Android, daha çok HTC Dream’e olan benzerliğiyle dikkat çekiyor. Jennings, önce Android ile Street View veritabanında Londra’nın yer almamasına rağmen Google Maps’ı kullanıcılarına tanıttı.Geçtiğimiz Şubat ayında Barselona’da gerçekleştirilen Mobile World Congress’te de görüldüğü üzere, Android’in gayet hızlı olduğu ve kullanıcılarına akıcı bir arayüz sunduğu söylenebilir; ancak grafik açısından iPhone’un standardını yakalayamadığı da bir gerçek.

Bunun yanında dahili GPS’i de bulunan cihazla Android’i kamuoyuna tanıtmaya çalışan Jennings, uygulamaların 2 saat gibi kısa bir sürede Android üzerinden yazılabildiğinin altını çizerken, birçok telefon üreticisinin şimdilik bu fonksiyonu telefonlarında kullanmadığını da özellikle vurguladı. Jennings’e göre Android ile herkes kolayca uygulamalarını yazarak bunları arkadaşlarına çok kolay bir şekilde ulaştırabilecek.”

Android ile bir telefon görüşmesinin nasıl yapıldığını merak eden ve Jeninngs’den bunu göstermesini isteyen bir kişiye espiriyle karışık “Android ile ilgili daha fazla konuşmamam yerinde olur, yoksa işten kapı dışarı edilebilirim.” diyen Jennings, bu açıklamasıyla bir bakıma Android’in hazır olduğunu, sadece kullanıma sunulmadığını da tüm dünyaya itiraf etmiş oldu.

Uygulamalarla ilgili sorulan sorulara da yanıt veren Jennings, Google’ın bu uygulamaları için yeni bir Pazar oluşturmaya çalıştığını ve bunun için bazı ödeme sistemlerinin de düşünüldüğünü belirtti.

Google Android Videoları

Google Android Fotoğralar


kaynak : http://www.voiphaber.net



Düzenleyen ComPExperT - 21-09-2008 Saat 23:16
Muharrem Baloglu
Informations and VoIP Technologies Technician - Mechatronician
www.voip-tr.net
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.148 Saniyede Yüklendi.