Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Spor > Futbol Genel > Trabzonspor & Beşiktaş
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - ’Final çok ilginç geçecek’
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

’Final çok ilginç geçecek’

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
Hawk Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 07-03-2006
Konum: Turkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 1700
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Hawk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: ’Final çok ilginç geçecek’
    Gönderim Zamanı: 20-04-2006 Saat 21:39

Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana, Gaziantepspor maçını kazanmanın güzel olduğunu, Fortis Türkiye Kupası'nda finale çıktıkları için de mutlu olduklarını söyledi. Tigana, "Türkiye'nin en iyi ekiplerinden birine karşı yapacağımız final çok ilginç geçecek" dedi.
   

Finalden önce lig maçlarının da bulunduğunu hatırlatan Fransız teknik adam, "Bizim, kupayı almaktan başka ligde üçüncülük hedefimiz var. Bunun için de mücadele edeceğiz" diye konuştu.
   

Mısırlı futbolcuları Ahmed Hassan'ın, Belçika'nın Anderlecht Kulübü ile anlaşmak üzere olduğunun hatırlatılması ve bu futbolcunun, Beşiktaş'ın henüz kendisiyle görüşmediğinden yakındığının belirtilmesi üzerine de Tigana, "Biz henüz sözleşmesi sona erecek hiçbir oyuncumuzla görüşmedik. Ayrıca menajerlerin yaptığı açıklamalar için ben yorumda bulunmuyorum" şeklinde konuştu.
   

Siyah-beyazlıların Mısırlı futbolcusu Ahmed Hassan ise Anderlecht Kulübü'nden resmi bir öneri geldiğini ve düşünmek için 2 hafta süre istediğini söyledi.
   

Kendisine İngiltere'den de öneriler olduğunu belirten Ahmed Hassan, "Türkiye'de de kalabilirim. Henüz bu konuda karar vermiş değilim. Hocamın beni beğendiğini biliyorum ama Beşiktaş yönetiminden şu ana kadar kimse bana teklifte bulunmadı" diye konuştu.
   

Mısırlı futbolcu, siyah-beyazlı kulüpten bir öneri gelmesi durumunda kalıp kalmayacağının sorulması üzerine, "Eğer Beşiktaş da bana Anderlecht'in koşullarında bir öneriyle gelirse, tabii ki burada kalırım" dedi.
   

Bu arada Gaziantepspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, basın toplantısı düzenlemedi.

Yukarı Dön
JoNeST Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 07-03-2006
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 0
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı JoNeST Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30-04-2006 Saat 20:31
Hadi bakalım iyi oynayan kazansın.. Thumbs Up
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.205 Saniyede Yüklendi.