Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Webmaster > Site Tanıtım
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - backlink
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

backlink

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
emre243 Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 05-03-2012
Konum: Turkey
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 0
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı emre243 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: backlink
    Gönderim Zamanı: 12-03-2012 Saat 17:31
Tarihler ile Biz
2000 yılından bu yana internet ortamında kazandığımız deneyim ve tecrübeleri sizler ile paylaşan bir topluluktan oluşmaktayız. Profesyonel internet çalışmalarımıza ilk olarak 2003-2004 yılları arasında değerli arkadaşlarım ile oyun algoritmaları, web tasarım ve arama motorları gibi o günlerde pek uğraşmak için zaman harcanmayan fakat bugün çağımızın gereksinimlerinden olan bilgi bulutları ile kendimizi geliştirdik.

Geçmişte izlediğimiz çalışma prensiplerimizi değiştirerek tamamen arama motorları algoritaması üzerine odaklanmış durumdayız. Bugün faaliyet gösterdiğimiz arama motoru alanında Sosyal imleme, Dizin gönderimi, Blog Backlink çalışmaları yapmaktayız. Arama motoru optimizasyonundan bahsedecek olursak bildiğiniz üzre google sıralamasında üst sıralara çıkarma mücadelesidir. Bizler bu mücadelede siz değerli müşterilerimize güvenilir, kaliteli, sadece para kazanmak değil başarınızı paylaşmak için bu hizmeti sağlamaktayız.

Son olarak sloganımızı sizler ile paylaşmak isterim;

''Gücümüz, sizlerin hayal gücüdür.''
sdasdasdasdas
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.148 Saniyede Yüklendi.