Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Webmaster > Site Tanıtım
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Böcek İlaçlama Servisi - www.bocekilaclamasi.gen.tr
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Böcek İlaçlama Servisi - www.bocekilaclamasi.gen.tr

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
ilaclamaks Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye


Kayıt Tarihi: 10-09-2011
Konum: Turkey
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 0
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı ilaclamaks Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Böcek İlaçlama Servisi - www.bocekilaclamasi.gen.tr
    Gönderim Zamanı: 10-09-2011 Saat 14:38
Güneş Böcek İlaçlama Servisi

Kurulduğu günden bu yana zararlı haşereler ve zararları alanında çalışan Güneş İlaçlama, halk sağlığı alanında 17 yıldır böcek ilaçlama hizmeti vermektedir. Bilinmelidir ki haşere ilaçlama hizmeti profesyonellik gerektiren bir iştir. Dolayısı ile bilinçsiz ellere bırakılmayacak kadar hassastır. Bu açıdan yaşam alanlarına alınacak olan ilaçlama hizmeti için seçilen ilaçlama şirketleri kesinlikle araştırmalı ve doğru seçim yapılmalıdır.

Özellikle ülkemizde hamam böceği, fare, kene, pire gibi yaygın haşerelerin insanlara dolaylı yoldan zarar verdikleri bilinmektedir. İnsanların yaşadıkları hemen hemen her yerde faal olarak yaşayabilmekte ve tehlike saçabilmektedirler. Bu haşereler ile mücadele bazı durumlarda oldukça zorlaşmaktadır. Zira haşereler çok hızlı çoğalabilme özelliklerine sahip oldukları için zamanında müdahale edilmediğinde mücadelesi son derece zorlaşmaktadır. Ayrıca müdahaleyi yapacak olan böcek ilaçlama firması, uygulama yapılacak haşere hakkında yeterli bilgi birikimine sahip olmalı ve uygulamayı o doğrultuda gerçekleştirilmelidir.

Güneş İlaçlama İle Böceklere Son !

Bünyesinde barındırdığı ;

Ziraat Mühendisi

Veteriner

Biyolog

Fumigasyon Uzmanları



ile daima en etkin ve en garantili ilaçlama uygulamalarını planlayan kurumumuz, optimum seviyedeki ilaçlama fiyatları ile her bütçeye uygun ilaçlama uygulamaları gerçekleştirmektedir. İlçe ve semt ayırımı gözetmeksizin İstanbul, Bursa, İzmir ve Kocaeli'de kurulmuş 32 şubesi ile 7/24 kesintisiz hizmet vermektedir. (Fiyatlarımız bütün semtler için aynı ve ekonomiktir.). Call Center, Operasyon Merkezi, Labaratuvar, Arge departmanları ile kendisini sürekli geliştiren Güneş Böcek İlaçlama, teknolojik gelişmeleri bünyesine entegre etmeyi başarmaktadır. Böylece daha başarılı sonuçlar elde edilmektedir.

Belirlediği çalışma sistemi ile dakik ilaçlama hizmeti veren kurumumuz sizlerin istediği gün ve saatte ilaçlama hizmetini alanında uzman ilaçlama personelleri ile gerçekleştirmektedir. İlaçlama firmamız zararlı olabilecek bütün haşereler üzerinde araştırmalar yapmakta ve gerekli bileşenleri ziraat mühendisleri kontrolünde oluşturmaktadır. Dolayısı ile hertürlü zararlıya karşı %100 garantili olarak ilaçlama yapılmaktadır

Garanti Politikamız

Güneş ilaçlama ilkelerinin başında %100 müşteri memnuniyeti yer almaktadır. Bu nedenledir ki bu memnuniyeti maksimum seviyeye çekmek için elimizden geleni yapmaktayız. Bu doğrultuda oluşturduğumuz garanti politikası ile haşere problemini, profesyonel bir haşere ilaçlama %100 olarak ortadan kaldıracağımızı garanti ediyoruz.

İletişim

İstanbul Avrupa Yakası : 0212 210 45 64

İstanbul Anadolu Yakası : 0216 337 76 66

İzmir : 0232 445 34 79

Bursa : 0224 273 38 50

Kocaeli / İzmit : 0262 325 34 28

Güneş İlaçlama / Sağlığını Düşünenler İçin...

Kaynak : http://www.bocekilaclamasi.gen.tr/nasil-calisiyoruz.html
<a href="http://www.bocekilaclamasi.gen.tr" title="böcek ilaçlama">böcek ilaçlama</a>
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.160 Saniyede Yüklendi.