Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Webmaster > Site Tanıtım
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Casus- Bilgisayar
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Casus- Bilgisayar

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
Mr_Online Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 29-08-2011
Konum: Turkey
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 0
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Mr_Online Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Casus- Bilgisayar
    Gönderim Zamanı: 29-08-2011 Saat 19:51
Site Adresi:http://www.casus-bilgisayar.com/
Tür: Program Satış Sitesi
Tanımı:Casus Bilgisayar Yazılımları, Bilgisayar Ortamında Çalışmakta Olan İş Yerlerinde Çalışanları Kontrol Etmek Yada Takip Etmek Amacıyla Kullanılan Programlardır. Bu Tip Yazılımlar Gizli Olarak Çalışıp Hiçbir Şekilde Fark Edilmemektedir. Casus Yazılım Tarayıcı Veya Anti-Virüs Programları Tarafından Algılanmaz, Fark Edilmezler. Lan Ağı Sayesinde Uzak Bilgisayardan Takip Seçeneği Yada E-Posta Adresinize Yapılan İşlemleri Doküman Olarak Göndermesiyle Takip Seçeneği Sunmaktadırlar.

Günümüz Çalışanları İş Ortamlarında Oyunlara, Msn Sohbetlerine Ve Web Sitelerinde Gezmeye Büyük İlgi Duyup Vakit Harcamaktadır. İşverenlerinde Bu Durumdan Bir Hayli Mutsuz Olduğunu Bilinmektedir. Bu Durumu En Aza İndirmek Ve Engellemek İçin Takip Programlarına Büyük Derecede İhtiyaç Duyulur.

Farklı Özelliklere Sahip Bilgisayar Takip Programları İle İş Ortamınızın Güvenirliğini Üst Seviyeye Çıkarabilir Ve Ayrıca Önemli Şirket Bilgilerinizin Dışarıya Sızdırılma Korkusundan Vazgeçebilirsiniz. E-Postanıza Gönderme Seçeneği İle De Nerde Olursanız Olun Sadece E-Posta Adresinizi Kontrol Ederek Çalışanlarınızın Yapmış Olduğu İşlemleri Kolayca Öğrenebilirsiniz. Normal Bir Program Gibi Kurulumları Çok Basit Olup Kullanımları Da Bir Hayli Kolaydır. İhtiyacınıza Göre Seçeceğiniz Casus Bilgisayar Yazılımları Şöyledir.

007 Casus Bilgisayar: Programı Yüklediğiniz Bilgisayarda Neler Olup Bitiyor, Hangi Sitelere Giriliyor, Kimlerle Konuşuluyor, Konuşmanın İçeriği Vs. Bütün Bunları Takip Edebilir Ve Ekran Görüntüleri De Dâhil Olmak Üzere Hepsini Öğrenebilirsiniz.

Messenger Detect: Msn Konuşmalarını Lan Ağı Sayesinde Görüntülemenize, Engellemenize Veya Kaydetmenize Yarayan Bir Programdır. Messenger Detect Yazılımı Adı Sizi Yanıltmasın, Messenger Detect Yazılımı Tüm Popüler Yazışma Araçlarını Takip Etmenizi Sağlar. Örneğin Windows Live Messenger, Msn/Hotmail Web Üzerindeki Canlı Yazışmalar, Yahoo Messenger, Yahoo/Web Web Üzerindeki Canlı Yazışmalar, Canlı Facebook Yazışma Ekranındaki Yazışmalar, Facebook Mesajlar Bölümüne Gelen Ve Gönderilen Tüm Mesajlar, Aol (Aım) , Icq , Myspace Yapılan Canlı Yazışmalar, Google Gmail Üzerindeki Canlı Yazışmalar, Ebuddy Yazılımı Kullanarak Yapılan Tüm Yazışmaları Takip Etmenizi Sağlar.

Facebook Chat Monitor: Facebook Chat Monitor Yazılımı Kendi Bilgisayarınıza Yüklenerek, Kendi Ağınızda Bulunan Diğer Bilgisayarlarda Yapılan Görüşmeleri Canlı Olarak Takip Etmenizi Sağlayan Bir Yazılımdır. Takip Etmek İstediğiniz Bilgisayarların Başına Geçmeden, Yazılım Yüklemeden Yazılımı Sadece Kendi Bilgisayarınıza Yükleyerek, Facebook Da Yapılan Chat Görüşmelerini Canlı Bir Şekilde İzleyebilir Kaydedebilirsiniz.

Ultimate Bilgisayar Takip Yazılımı: Ultimate Bilgisayar Takip Yazılımı Hedef Bilgisayarda Yapılan Bütün İşlemleri, Yazışmaları, Girilen Web Sitelerinin Adreslerini, Facebook Msn Gibi Sohbet Programlarında Yapılan Yazışmaları İşlem Yapılan Bilgisayarın Ekran Görüntülerini Ve Tüm Sosyal Ağ Sitelerine Girişte Kullanılan Şifreleri Düzenli Bir Şekilde Ekran Görüntüleri Dâhil Olmak Üzere E-Posta Adresinize Raporlar Halinde Gönderir.

Düzenleyen Mr_Online - 29-08-2011 Saat 19:53
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.156 Saniyede Yüklendi.