Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Bilgisayar > Chat & Msn Programları
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - ooVoo Programı ; Aynı anda 6 Kişi Videolu Konferans yapabilme özelliğine sahip
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

ooVoo Programı ; Aynı anda 6 Kişi Videolu Konferans yapabilme özelliğine sahip

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
kral Açılır Kutu Gör
Administrator
Administrator


Kayıt Tarihi: 08-03-2006
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 957
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı kral Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: ooVoo Programı ; Aynı anda 6 Kişi Videolu Konferans yapabilme özelliğine sahip
    Gönderim Zamanı: 04-06-2011 Saat 21:30

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ooVoo, tüm dünyadaki arkadaşlarınız, meslektaşlarınız ile görüntülü konuşma yapmanızı sağlayan ve ücretsiz bir programdır.

Kullanımı ve kurulumunun kolayl olması sebebi ile popülaritesini gittikçe arttıran program şık arayüzüyle de farklılık yaratıyor. Yaratacağınız ooVoo (Çoklu Sohbet ve Video Konferans Programı) hesabı ile görüntülü, yazılı ve sesli iletişim imkanı sunan program; internet üzerinden istediğiniz kişiler ile çok daha hızlı ve kolay iletişim kurmanıza olanak tanımaktadır.

Üstelik gelişmiş video özelliği ile 6 kişi ile aynı anda görüntülü konuşmalar gerçekleştirebilirsiniz.
 
İsterseniz anlık yazı mesajlarına alternatif olarak anlık video mesajları da gönderebilir veya alabilirsiniz. Gelişmiş arama bölümü sayesinde ooVoo kullanıcısı arkadaşlarınızı bulabilir ve listenize ekleyebilirsiniz. Ayrıca ooVoo kullanıcılarının size daha kolay ulaşabilmesi için kişisel linkinizi oluşturabilir ve buradan size ulaşmalarını sağlayabilirsiniz. Gizlilik özelliği, ooVoo hesabınızda bulunan kişileri isteğinize göre düzenleme imkanı sunar. Bu sayede istediğiniz kişiler ile konuşabilir, istemedikleriniz ile konuşmazsınız. Ayrıca listenizde bulunan kişiler ile dosya alışverişinde de bulunabilirsiniz.
ooVoo, diğer mesajlaşma programlarına alternatif olarak kullanılabilecek oldukça hızlı ve gelişmeye devam eden kolay kullanımlı bir programdır.
 


Düzenleyen kral - 04-06-2011 Saat 21:37
“Bilginin elde edilmesi... bizi iyiye ulaştıracaktır.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.158 Saniyede Yüklendi.