Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Bilgisayar Güvenliği / Computer Security > Güvenlik / Security Makaleleri
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Bankacılığına Trend Micro Kalkanı
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Bankacılığına Trend Micro Kalkanı

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
megabros Açılır Kutu Gör
Security Professional
Security Professional
Simge

Kayıt Tarihi: 08-06-2009
Konum: Turkey
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 752
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı megabros Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Bankacılığına Trend Micro Kalkanı
    Gönderim Zamanı: 25-03-2011 Saat 11:17
İnternet bankacılığına yönelik dolandırıcılık olayları nedeniyle canı yanan kullanıcı sayısı son dönemde ciddi bir artış kaydetti. Büyük bir kolaylık ve rahatlık vaat eden İnternet bankacılığını kullananların sayısı artacak yerde gerilemeye başladı. Trend Micro, Kurumsal Güvenlik Stratejisi ile İnternet bankacılığını o eski parlak günlerine döndürmeye aday oldu.

Trend Micro Kurumsal Güvenlik Stratejisi, kurumsal bilgi işlem ağlarını, mali hesapları ve müşterilere ait özel bilgileri, bilinen veya bilinmeyen her türlü tehdide karşı güvenlik altına alıyor. Ağa son derece başarılı bir şekilde entegre edilmiş, merkezî olarak yönetilen kurumsal güvenlik, ağ üzerindeki her bir noktanın emniyetini sağlıyor.

Trend Micro Kurumsal Güvenlik Stratejisi’ni benimseyip uygulayan bankalar ve finans kurumları, güvenleri sarsılan müşterilerini geri kazanıyor, mevcut müşterilerini ise daha sıkı bağlarla kendine bağlıyor. Bu kurumlar, merkezî yönetim ve otomatik güncellemeler sayesinde bilgi teknolojileri maliyetlerini de aşağı çekebiliyor. İnternet ve kurumsal ağın tehditlere karşı sürekli olarak takip edilmesi sayesinde casus programlar, virüs ve solucanların yanı sıra “phishing” olarak tabir edilen saldırılar da çok kısa süreler içinde etkisiz hale getirilebiliyor.
 
Saygılar.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.172 Saniyede Yüklendi.