Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Spor > Futbol Genel > Fenerbahçe & Galatasaray
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Fenerbahçe destek istiyor
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Fenerbahçe destek istiyor

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
Hawk Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 07-03-2006
Konum: Turkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 1700
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Hawk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Fenerbahçe destek istiyor
    Gönderim Zamanı: 12-04-2006 Saat 00:59
Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili ve Basın Sözcüsü Nihat Özdemir, Futbol Federasyonu'nun, 2006-2007 sezonu için 6 yabancı oyuncu kontenjanı kararının yeniden gözden geçirilerek artırılması isteklerine, bütün spor kamuoyunun destek vermesi gerektiğini söyledi.Özdemir, kontenjanın artmasıyla milli takıma oyuncu yetiştirilemeyeceği yönündeki yorumları doğru bulmadığını belirterek, "Milli takıma daha üst seviyede oyuncu yetiştirileceğini iddia ediyoruz" dedi.
 

Kaliteli yabancı oyuncuların bulunduğu ligde kalitenin de artacağını, bunun da milli takımlara yansıyacağını savunan Özdemir, "Bizim takımımızda Tuncay, Ümit, Selçuk, Kemal ve Semih gibi oyuncularımız bugün üstün bir performans ortaya koyuyorsa bunda Appiah'ın, Alex'in, Aurelio'nun, Anelka'nın pozitif katkıları vardır" diye konuştu.
 

Avrupa'dan kaliteli yabancı oyuncu transferi konusunda Mayıs ayında bile geç kalınmış olunacağını vurgulayan Özdemir, "Bugün bu karardan dolayı çok önemli mesafeler aldığımız transferleri buzdolabına sakladık, durdurduk" dedi.
 

Federasyonun, bir sezonda iki kez lisansı askıya alınan futbolcuları Deniz Barış ile ilgili kararını da gözden geçirmesi gerektiğini savunan Nihat Özdemir şöyle devam etti:
 

"Şahıslarla ilgili konuşmak istemiyoruz. Türkiye'de hukuk var. Deniz hukuk yönünden hakkını aramak için girişimlerini yaptı. Bu oyuncu sadece bize değil milli takıma da lazım. İnanıyorum ki federasyon bu kararı da bir daha gözden geçirip düzeltecektir."
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.160 Saniyede Yüklendi.