Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Haberler > Güncel
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Domuz gribiyle mücadeleye için !!!
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Domuz gribiyle mücadeleye için !!!

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
manolya Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 12-11-2008
Konum: Turkey
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 106
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı manolya Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Domuz gribiyle mücadeleye için !!!
    Gönderim Zamanı: 02-11-2009 Saat 12:41
Malatya'da Şeker Cami imamı Celal Tilgen domuz gribi nedeniyle dünkü Cuma namazı öncesi cemaate maske dağıttı. Konuşmasının büyük bir bölümünü domuz gribin

 
 
Malatya'da Şeker Cami imamı Celal Tilgen domuz gribi nedeniyle dünkü Cuma namazı öncesi cemaate maske dağıttı. Konuşmasının büyük bir bölümünü domuz gribine ayıran 'Şeker Hoca' lakaplı Tilgen, gribin daha çok toplu kullanılan alanlarda yayıldığını belirterek böyle bir uygulamaya gittiğini söyledi. İmam Tilgen, geçen günlerde konuştuğu sağlık görevlisinin kendisine domuz gribinden birçok insanın öleceğini söylediğini belirtti. Tilgen, “Tedbiri alın takdiri Allah'a bırakın. Aslında ben cemaatin yerinde olsam bir süre sokakta ve evde de maskeli dolaşırdım. Çünkü bu gözle görülmeyen bir mikrop. Bu afettir, musibettir, bu, insanın kendi eliyle yarattığı bir beladır” dedi. Dünyanın ekolojik dengesinin bozulduğunu söyleyen Celal Tilgen, “Artık teneffüs edeceğimiz temiz hava  kalmadı, her gün değişik hastalıklar çıkıyor” diye konuştu. Tilgen, maske uygulamasını domuz gribi geçene kadar devam ettireceklerini ancak bu uygulamanın da zorunlu olmayacağını ifade etti.

 

Kaynak



Düzenleyen manolya - 02-11-2009 Saat 12:42

Boş zaman yoktur boşa geçen zaman vardır
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.164 Saniyede Yüklendi.