Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Haberler > Güncel
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - 'Yokum dedi 500 bini kazandı!!! Ve şeytanın bacağını kırdı....
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

'Yokum dedi 500 bini kazandı!!! Ve şeytanın bacağını kırdı....

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
Fırtına Açılır Kutu Gör
Moderator
Moderator


Kayıt Tarihi: 11-09-2008
Konum: Turkey
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 689
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Fırtına Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 'Yokum dedi 500 bini kazandı!!! Ve şeytanın bacağını kırdı....
    Gönderim Zamanı: 25-10-2009 Saat 13:02
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Acun Ilıcalı’nın hazırlayıp sunduğu ‘Var Mısın Yok Musun’ yarışmasının büyük ödülü 500 bin TL ’yi, programda ikinci kez yarışan Ülkühan Yılmaz kazandı

Acun Ilıcalı’nın hazırlayıp sunduğu “Var Mısın Yok Musun” yarışmasında 2.5 yıldır kimsenin kazanamadığı büyük ödül 500 bin TL’yi, Kayserili Ülkühan Yılmaz aldı. Dün gece ekrana gelen yarışmada 30 yaşındaki Yılmaz, ikinci kez yarışmacı koltuğunda oturdu. Geçen yıl yarıştığında 50 bin TL kazanan Yılmaz, finalde ailesinin tüm ısrarlarına rağmen Hamdi Bey’in 128 bin TL’lik teklifini kabul etmedi ve kalan iki kutudan biri olan 500 bin TL’lik kutuyu seçti. Diğer kutuda ise 20 bin TL vardı. Dün sabah saatlerinde yapılan çekimde 500 bin TL’yi alınca havalara uçan Yılmaz, beyninde tümör oluşma riski bulunduğu için 6 ayda bir doktor kontrolünden geçiyor.

560 TL’ye çalışıyor
Bugüne kadar iki kez beyin tümörü ameliyatı olan Yılmaz, programın en eski yarışmacılarından biri... Yaklaşık 130 bölümdür programa katılan ve bir süredir de kutu tutan yarışmacı adayları arasında yer alan Yılmaz, hikâyesini şöyle anlatmıştı:
“Ben de ailem ve çocuklarım olsun istiyorum ama sağlık sorunlarım var. Bu yüzden sevdiğim insanları yarı yolda bırakmak istemiyorum. Çünkü 6 ayda bir doktora gidiyorum. Ölümle burun burunayım. Çocuğum olursa ve bu hayattan aileme beş kuruş bırakmadan gidersem kahrolurum. Zaten öyle bir babalık olmaz. 500 bin TL kazanırsam, evlenirim, çocuklarım olur. Eğer ameliyat masasında kalırsam en azından onlara yaşamlarını rahat devam ettirebilecekleri para bırakmış olurum”. Bir markette 560 TL’ye çalıştığını anlatan Yılmaz, hayallerine kavuştuğunu söyledi.

Kaynak


Düzenleyen Fırtına - 25-10-2009 Saat 13:13

Bir deli rüzğar olurum alırım seni burdan kaybolurum
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.156 Saniyede Yüklendi.