Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Spor > Futbol Genel > Fenerbahçe & Galatasaray
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Gerets: Fener’i evinde yeneceğiz
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Gerets: Fener’i evinde yeneceğiz

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
Hawk Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 07-03-2006
Konum: Turkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 1700
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Hawk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Gerets: Fener’i evinde yeneceğiz
    Gönderim Zamanı: 08-03-2006 Saat 00:05
Gerets: Fener'i evinde yeneceğiz
Liderlik koltuğuna oturan G.Saray'ın Teknik Direktörü Eric Gerets, çarşamba günü Fenerbahçe ile oynanacak kupa maçı öncesinde çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Teknik Direktörü Eric Gerets, çarşamba günü Fenerbahçe ile oynanacak kupa maçı öncesinde iddialı açıklamalarda bulundu. Belçikalı Hoca, Kadıköy'deki şanssızlıklarını bu maçla kıracaklarını iddia etti.

Galatasaray Teknik Direktörü Eric Gerets, Tv 8'de yayınlanan "Ve Gool" programında yayınlanan röportajında çarpıcı açıklamalar yaptı.
Ligde toplamış oldukları puandan oldukça memnun olduğunu kaydeden tecrübeli teknik adam, şöyle konuştu: "24 hafta sonunda bizim bulunduğumuz yerde olmak yani en üst düzeyde olmak bu. Tabii ki ağır çalışmaların neticesinde gerçekleşen birşey bundan dolayı da takımımız çok iyi çalıştı ve hak ettiğimiz bölgede bulunuyoruz. Aldığımız puanlardan memnunuz. Gerçekten yeterince puan aldığımızı düşünüyoruz. Ama rakibimiz Fenerbahçe de bayağı puan topladı. Bundan dolayı da bu mücadele son haftalara kadar sürecek."

-"BAŞARININ SIRRI KENETLENMEK"-

Kulüpte yaşanan bunca ekonomik sıkıntıya rağmen başarının sırrını kenetlenmekten geçtiğini kaydeden Gerets, sözlerini şöyle sürdürdü:
""Aslında bu olayın büyük bir sırrı yok. Önemli olan kadroya güvenme ve kadronun da seninde aynı hedeflerde olması futbolcuların da kupa kazanma arzusu, birinci olma arzusu.. Bu şartlar Galatasaray'da olduğundan biz de en iyi yoldayız. Ama işimiz daha bitmedi şampiyon olmak için 17 takımla mücadele ediyorsunuz. Bunları hiçe saymamak gerekir. Sonuçta iki takım şampiyonluk mücadelesi yapıyor ama diğer maçları da kazanmanız gerekiyor ki mutlu sona ulaşasınız."
Gerets, Turkcell Süper Ligi'nde görev yapan hakemler içinde "Hakemlerle ilgili her şey orantılı oluyor. Bazen avantajdasın, bazen de dezavantajdasın. Ondan dolayı herhalde sezon sonuna kadar hakemlerin düzelmesi için daha beklentilerimiz var."dedi.

Türkiye'de bulunmaktan oldukça mutlu olduğunu dile getiren Belçikalı Teknik Adam, yaptığı bazı hareketlerle Türkleştiğini belirterek, ""Bazen maçlarda yanlış hakem kararları karşısında ister istemez diyaloglara giriyorsun.. Ben de bu yüzden duygusal olarak Türkleştim. Bundan dolayı oyuncularımla üzülmeyi de sevinmeyi de reaksiyon göstermeyi de bu aralar yapıyorum. Bu da oyuncularımın yanında olduğumu gösteriyor." diye konuştu.

-"MADDİ KRİZ YÜZÜNDEN İSTEDİĞİMİZ OYUNCULARI ALAMADIK"-

Ara transfer döneminde kadrolarına dahil etmek istedikleri bazı futbolcuları transfer edemediklerini kaydeden Gerets, transfer döneminde yaşanan olaylar içinde şöyle konuştu:

"Açıkçası bazı oyuncuları kadromuza katmayı düşünüyorduk. Ama olmadı. Bu isimleri saymak şimdi gereksiz. Insua ve Sirna diye isimlendirmek yeterli. Belki bu yeni dönemden itibaren arzu ettiğimiz isimlerimizi kadromuza katarsak daha da başarılı olabiliriz."

-"AZİZ YILDIRIM'I TANIMIYORUM"-

Türkiye'de hemen hemen birçok kesim tarafından eleştirilen Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım için de Gerets, "Rakibimizin başkanını maalesef tanımıyorum. Konuştukları ve yaptıkları hakkında herhangi bir fikir yürütemem. Ama bizim başkanımızın da her zaman tarafsız ve olgun bir başkanlık yaptığından eminim." açıklamasında bulundu.

-"FENERBAHÇE'Yİ YENELİM, AMA ŞAMPİYON OLMAYALIM FİKRİNE KATILMIYORUM"-

Fenerbahçe maçını kesinlikle kazanmak istediklerini ısrarla vurgulayan tecrübeli çalıştırıcı, 'Fenerbahçe'ye yenilelim ama şampiyon olalım' şeklindeki sözlerle ilgili olarak, "Bizim böyle bir beklentimiz yok. Bizim en önemli isteğimiz şampiyon olmaktır. Onun yanında biz bu maçlarımızı tabi ki kazanmak istiyoruz. Ama bunlara bakarsak sadece iki lig maçı 34 haftadan 2 maç onun için biz bu felsefeye katılmıyoruz."

Takım içersindeki Hakan Şükür, Necati Ateş, Hasan Kabze ve Ümit Karan gibi forvetlerin rakipleri tarafından adeta kıskanıldığını öne süren Gerets, "Gerçekten burada çoğu takım bizi kıskanıyor. Bu kadar kaliteli forvet oyuncumuz olduğu için Beşiktaş Teknik Direktörü Tigana bana dedi ki 'Böyle bir forvetle herhalde uykuların kaçıyordur'.. Ama benim de ona cevabım çok iyi bir forvetimiz olduğu, ama genelde tüm takımımızın da iyi orantılı olarak sahada olduğu ve dişlerin birbirine uyduğu yönünde oldu" diye konuştu.

Öte yandan paralarını alamadıkları için geçtiğimiz ay boykot yapan futbolcularını hakverdiğini kaydeden Belçikalı çalıştırıcı, "O günkü boykot hareketlerini, reaksiyonlarını anlayışla karşıladım. Ama ondan sonrasında dedim ki tamam artık herkes durumunu biliyor. Bundan sonra biz yine işimizle ilgilenme mecburiyetindeyiz ve olayı burada kapatalım" diye konuştu.
Gerets, Hasan Şaş'ın takımın neşe kaynağı olduğunu belirterek, sözlerini şöyle tamamladı:

"Hasan Şaş çok eleştirilse de bizim için çok değişik ve çok iyi bir insan, kaliteli bir oyuncu. Bizim aramızda da gerçekten neşe kaynağıdır. Mesela bir gün soyunma odasında toplantı başlarken arkadaşlarının cep telefonlarını çaldırıyor ki arkadaşları ceza alsın. O gün herkesi kırdı geçirdi. Ayrıca biz onu fazla değiştirme çabasında da değiliz çünkü onun bu yapısında da başarılı olması imkanlarını da kendisinde görüyoruz.."
Yukarı Dön
kurukafa Açılır Kutu Gör
Üye
Üye


Kayıt Tarihi: 08-03-2006
Konum: Turkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 55
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı kurukafa Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08-03-2006 Saat 05:10
zor yenersiniz
Yukarı Dön
GOLDMAN Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 08-03-2006
Konum: Türkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 895
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı GOLDMAN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08-03-2006 Saat 05:55

kaçarı yok siz bizim siniz çatır çatır alırız bu maçııı

EN BÜYÜK  GALATASARAY

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.207 Saniyede Yüklendi.