Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Spor > Futbol Genel > Fenerbahçe & Galatasaray
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Cezaya isyan!
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Cezaya isyan!

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
darklevelone Açılır Kutu Gör
Daimi Üye
Daimi Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 12-03-2006
Konum: Turkey
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 382
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı darklevelone Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Cezaya isyan!
    Gönderim Zamanı: 29-03-2006 Saat 05:35



  Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun (PFDK) Türkiye Kupası çeyrek final ikinci maçında Fenerbahçe ile oynanan karşılaşmada sahaya atılan yabancı maddeler nedeniyle Galatasaray'a verdiği 1 maç seyircisiz oynama cezasına yöneticilerden bir tepki gelmezken, futbolcular cezaya isyan ettiler.

Türkiye'de hemen her hafta her sahada bundan daha önemli olaylar olduğunu vurgulayan futbolcular, yarın Ankaragücü karşısında taraftar desteğinden yoksun olarak sahaya çıkacak olmalarının kendilerini hayal kırıklığına uğrattığını ifade ettiler.

Bu arada Fenerbahçeli Tuncay'ın, Galatasaray ve Beşiktaş'a hakaret eden amigovari hareketlerine bir ceza verilmemesi de camiada ve futbolcularda şaşkınlıkla karşılandı. Geçtiğimiz cumartesi günü yeniden seçilen Özhan Canaydın, yeni yönetimin henüz mazbatalarını almadığı için konuşma yapmalarını yasakladı. Yönetim Çarşamba günü mazbatalarını aldıktan sonra, Fenerbahçe yöneticisi Murat Özaydınlı ve son gelişmeler hakkında geniş kapsamlı bir açıklama yapacak.



Düzenleyen darklevelone - 29-03-2006 Saat 05:36
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.141 Saniyede Yüklendi.