Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Haberler > Magazin Haberleri
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Dün sanat dünyasının ünlü isimleri de  sandık başında !!!
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Dün sanat dünyasının ünlü isimleri de sandık başında !!!

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
Fırtına Açılır Kutu Gör
Moderator
Moderator


Kayıt Tarihi: 11-09-2008
Konum: Turkey
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 689
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Fırtına Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Dün sanat dünyasının ünlü isimleri de sandık başında !!!
    Gönderim Zamanı: 30-03-2009 Saat 18:56
 
 
Dün sanat dünyasının ünlü isimleri de, vatandaşlık görevini yetirmek için sandık başındaydı. Tarık Akan oyunu Yeşilyurt Hamdullah Suphi Tanrıöver İlköğretim Okulu'nda kullandı. Oyunu CHP'ye verdiğini söyleyen Akan, "Hayırlısı olsun ama pek de hayırlı olacak gibi görünmüyor" dedi. "Güneşi Gördüm" filmi ile gündemede olan Mahsun Kırmızıgül, oyunu Şişli Lisesi'nde kullandı. İlçe belediye başkanı seçiminde oyunu DSP'den Mustafa Sarıgül'e verdiğini ifade eden Kırmızıgül, "İlçe Başkanlığını söylerim ama Büyükşehir Belediye Başkanı oyumu söylemem. Hayırlısı olsun. Demokrasi kazansın. Ben şunu anlamıyorum. Her tarafa parti bayrakları asılıyor. Bu kadar para niye harcanıyor buna? İnsanlar o bayrakları görünce sanki ona göre mi oyunu kullanıyor? O paralara yazık. O paralarla her parti en az 5 tane okul yaptırır" diye konuştu.
 
 
 
Cem Yılmaz: Obama gibi renkli aday arıyorum;
 
 
 
Cem Yılmaz oyunu Levent Lütfi Banat İlköğretim Okulu'nda kullandı. Oyunu kullanırken 2 saat sıra bekleyen Cem Yılmaz'ın bu uzun bekleyişi oy kullanmak için bekleyen diğer vatandaşlara bedava bir şov izleme fırsatı yarattı. Gördüğü çocuklarla uzun süre sohbet eden Cem Yılmaz, "Oyumuzun rengini belli etmemeye çalışacağız. Zarfı iyi kapatmaya çalışacağız" diyerek oy kullanacak olan seçmenin dikkat edecekleri hususları açıkladı. Sandık kutularını Var Mısın? Yok Musun?' yarışmasındaki kutulara benzetip mühürü açmaya çalışan Cem Yılmaz esprileriyle ortamı neşelendirdi. Seçim kurulu başkanı oy kullanmak için sırasını bekleyen Cem Yılmaz'a "32 numaradasınız" deyince "yok 36 yaşındayım" diyerek cevap verdi. Başkanın, "Maşallah daha çok yaşayın" sözüne karşılık Cem, "Zaten bizim aile çok yaşıyor. 105 yaşında olan bile var" diyerek bilinmeyen genetik özelliğini açıkladı. Seçimle ilgili düşünceleri sorulan Cem Yılmaz, "Bir çağdaş Leventli olarak yerel seçimlerin yerel seçim olduğu hissi ile adaya göre oyumu kullanacağım. Memleketimizin bir şeye eksiği yok. Her şey on numara. Zenci bir aday olsaydı oyumu ona verirdim ama bakındım yok. İçimizden biri Obama... Bizde de alışkanlık yaptı Bizde renkli adaylar arıyoruz ama Obama kadar renklisine rastlayamadım. Olsaydı ona verecektim" diyerek espri yaptı.
 
 
Erbil, sandık başındakileri telaşlandırdı;
 
 
 
Mehmet Ali Erbil, eşi Tuğba Erbil'le Yeniköy’deki Orgeneral Emin Alpkaya İlkokulu’nda oyunu kullandı. Son dönemde AKP hükümetine yönettiği ağır eleştirilerle gündeme gelen Erbil, "Oyunuzu kime verdiniz?" sorusuna "O benimle Allah arasında, söyleyemem. Demokratik olur inşallah" deyip espri yaptı. Tuba Erbil ise "Hepimiz için hayırlısı olsun" demekle yetindi. Dışarıda kendilerini bekleyen ve oldukça sıkılan Küçük Ali Sadi ise "Ben paspas oldum" diyerek etraftakilere şirin pozlar verdi. Yaklaşık yarım saat sıra bekleyen Erbil, nüfus cüzdanını zarfa koyup "Hangi sandığa atacağız?" diye sorması sandık başındaki görevlileri telaşlandırdı.
 
 
 
Demet Akalın: CHP şarkımı izinsiz çalıyor;
 
 
 
Armani şapkası ve spor bir tarzda Ulus Mef okullarına oy kullanmak için gelen Demet Akalın, "Benim uzaktan yakından siyasetle ilgim yok. Beşiktaş Belediyesinden memnunum ama genel olarak hiçbir yere yakın değilim. CHP seçim şarkısı olarak 'Aşkın açamadığı kapıyı çalıyormuş' ama benim bilgim olan bir şey değil. Patronumdan alınmış benim sesim değil" dedi.
 
 
 
Cüneyt Arkın: Faso fiso bir seçim;
 
 
 
Yeliçam'ın yakışıklı aktörü Cüneyt Arkın eşi Betül Arkın'la birlikte Levent Lütfi Banat ilköğretim okulunda oyunu kullananlar arasındaydı. Bu sene seçim heyecanı yaşamadığı belirten Cüneyt Arkın, "Fasa fiso ne olacak ki? Türkiye'nin hali belli... İşsizlik almış başını gitmiş. O kazansa ne olur bu kazansa ne olur Birbirimizi aldatıyoruz" diyerek dert yandı.
 
 
Ailecek oy kullanmaya geldi;
 
 
 
 
 Podyumların güzel mankeni Ece Gürsel oyunu annesi Yıldız ve ablası Burçin ile birlikte Ulus Mef Okullarında oyunu kullandı. Oy kullanırken düşüncelerini sorduğumuzda Ece, "Türkiye'nin durumu ortada, inşallah doğru insanlar ülkeyi yönetir. Şu anda gidişat iyi ama ben istiyorum ki Atatürk'ün bize gösterdiği yoldan ilerleyelim. Sonuçta ben Atatürkçüyüm. Öylede devam edeceğim yoluma" diyerek cevap verdi
 
 
 
Yeşim Salkım, sabah saatlerinde İstanbul İstinye Anadolu İmam Hatip Lisesi 1252 numaralı sandıkta oyunu kullandı. Salkım, "Demokrosinin en güzel zamanlarından biridir" dediği oy kullanma işlemini bitirirken, "İstanbul Türkiye'nin kalbidir. Onun için kullandığımız bu oylar ve Türk halkının seçeceği özellikle Büyükşehir Belediye Başkanı'na yeni dönemde başarılar diliyorum. 2010'da İstanbul Kültür Başkenti olacak. Bunun çalışmaları çok önceden başladı zaten. Ama hangi aday seçilirse seçilsin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı'nı zorlu bir süreç bekliyor" dedi.
 
 
 
 
 
Kaya Çilingiroğlu'ndan kısa bir süre sonra gelip oy kullanan sevgilisi Feraye Tanyolaç da seçimlerle ilgili "Yorum yapmak istemiyorum ama kriz var ve sadece maddi olarak değil manevi olarak da hepimizi etkiliyor" dedi.
 
 
 
 
 
 


Düzenleyen Fırtına - 30-03-2009 Saat 19:09

Bir deli rüzğar olurum alırım seni burdan kaybolurum
Yukarı Dön
invertor Açılır Kutu Gör
Security Professional
Security Professional
Simge
İnventor

Kayıt Tarihi: 18-01-2008
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 3365
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı invertor Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30-03-2009 Saat 19:34
Paylaşım için teşekkürler    Cüneyt Amcam baya yaşlanmış
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.156 Saniyede Yüklendi.