Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Haberler > Magazin Haberleri
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Yıldız Tilbe ne dedi?
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Yıldız Tilbe ne dedi?

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
Fırtına Açılır Kutu Gör
Moderator
Moderator


Kayıt Tarihi: 11-09-2008
Konum: Turkey
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 689
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Fırtına Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Yıldız Tilbe ne dedi?
    Gönderim Zamanı: 24-02-2009 Saat 11:13
 
 
 
 
‘İbo, pez..venk kimmiş söylesin’

Yıldız Tilbe’nin, konuk olduğu İbo Şov’da Tatlıses’in “Seni pez..venklerin elinden kurtardım” sözüne öfkesi dinmedi.

“Ben hayatımda pez..venk tanımadım. İbo, bana iftira atmasın, o pez..venkler kim söylesin”

atv’de canlı yayınlanan İbo Şov programında İbrahim Tatlıses ile Yıldız Tilbe arasındaki tartışmanın yankıları sürüyor. Yıldız Tilbe kendisine canlı yayında “Seni pez..venklerin elinden kurtardım” diyen Tatlıses’e çok kırıldığını belirterek “Beni hangi pez..venklerin elinden kurtarmış söylesin” dedi. Tilbe, VATAN’a şunları söyledi:

İnsanlar ekranları başında oturuyor şarkı söylemimizi bekliyor. Kimileri efkarlanıyor, kimileri üzülüyor. İbrahim Tatlıses benim 4 kere şarkımı kesiyor. Ayıp etti yani çok ayıp etti. Söylediği lafa anlam veremedim. Hayatımda pez..venk tanımadım. Söylesin bakalım kimmiş. Kendini ne modeline soktuğunu anlayamadım. Pez..venkler dedi. Bir kişiden bahsetmiyor. Ne düşünerek beni provoke etti, ne düşünerek öyle davrandı bilmiyorum. Benim kimseyle bir alıp veremediğim yok ki onunla olsun. Reklam arasında ben izleyicilerle şarkı söyledim. Bütün programlarda yaparım bunu. Seyircilerle şarkı söyleriz oynarız zıplarız. Zaten terk edip gittiğim için ’kim o pez..venkler’ diye soramadım. Bir tek bana değil, o kadar insana saygısızlık etti. Kendi yaptı, kimse ona bir şey yapmadı. Allah onu bildiği gibi yapsın.

Aziz Yılmaz vurmuştu ya bana onu söylüyor. 100 sene öncesinde kaldı o olay. Bir şey olmadıki o zaman, ben gittim evime. Savaş Ay yardımcı olmuştu bana. İbrahim’in bana bir yardımı olmadı. Ben ondan hiçbir zaman yardım istemedim. Ben böyle bir şey hak etmedim yani. İftira atıyor insana. Öfkeyle kalkıp zararla oturan olmak istemiyorum. Bir kafamı toplayacağım. Döndüğümde de bir basın açıklaması yapacağım.

Dilenciye 3 kuruş para veriyorsun, söylüyor musun bunu. Farzet ki öyle bir olay oldu, bana yardım etti söylenir mi bu. Yapılan iyilik söylenmez ki. Şimdi Aziz Yılmaz kendini savunsun, laf ona da gidiyor. Ben unuttum yediğim dayakları İbrahim unutmamış.
 

Bir deli rüzğar olurum alırım seni burdan kaybolurum
Yukarı Dön
CASPER Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye


Kayıt Tarihi: 21-03-2006
Konum: Turkey
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 527
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı CASPER Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27-02-2009 Saat 22:13
paylaşim için teşekkürler ama çok argo kelime var
Yukarı Dön
yks Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 05-10-2007
Konum: Turkey
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 66
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı yks Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03-03-2009 Saat 22:09
Hiç sevmiyorum şu kadını ya.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.172 Saniyede Yüklendi.