Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Haberler > Magazin Haberleri
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - İbo Şov'da İbrahim Tatlıses ve konuğu Yıldız Tilbe canlı yayında tartıştı !!!
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

İbo Şov'da İbrahim Tatlıses ve konuğu Yıldız Tilbe canlı yayında tartıştı !!!

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
Fırtına Açılır Kutu Gör
Moderator
Moderator


Kayıt Tarihi: 11-09-2008
Konum: Turkey
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 689
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Fırtına Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: İbo Şov'da İbrahim Tatlıses ve konuğu Yıldız Tilbe canlı yayında tartıştı !!!
    Gönderim Zamanı: 23-02-2009 Saat 11:52
 
 
 
 
 
İbo Şov'da İbrahim Tatlıses ve konuğu Yıldız Tilbe canlı yayında tartıştı. Yıldız Tilbe "Kandıramazsın Beni" parçasını söyledikten sonra reklam arası verildi. Reklamların ardından Tatlıses,Yıldız Tilbe'nin kendisine saygısızlık yaptığını söyledi. Yıldız Tilbe'nin geçmişte dayak yediğini ve kendisinden yardım istediğini iddia eden Tatlıses "Seni pez....nklerin elinden kurtardım" deyince Yıldız Tilbe dayanamadı ve "Beni kimse pezevenklerden filan kurtarmadı. Ayrıca sizden yardım istediysem bunu niye burada söylüyorsunuz, çok ayıp ediyorsunuz" dedi.Yıldız Tilbe ayağa kalktı, İbrahim Tatlıses'i alkışlayarak programı terketti.

"Bir daha Yıldız Tilbe şarkısı çalmayacak"

Tilbe'nin ayrılmasının ardından sonra Tatlıses "Ne zaman yayına çıksa, şunu yapmam, bunu söylemem, şunu sorma, bunu anlatma diye talepte bulunuyor. Lanet olsun kardeşim. Gelmezsen gelme. Şarkını da istemiyorum seni de" diye konuştu. Ardından orkestra ekibine dönen Tatlıses, "Bundan sonra da Yıldız Tilbe şarkısı çalmayacak burada. Eğer bir daha şarkısını söylersem haysiyetsiz ve onursuzum. Çünkü bu canavarı ben yarattım. Bitmek üzereydi, ben yeniden gündeme getirdim. Hadi güle güle. Benden uzak ol istersen Mısır'a sultan ol" dedi. İkili arasında kavga yaşanmadan önce ise ilginç diyaloglar yaşandı. Tilbe'yi hiç dişi görmediğini belirten Tatlıses'e Tilbe, "Çünkü beni dişi değiş, dişli görüyorlar" dedi. Tatlıses'in cilveli olmadığı için böyle düşündüğünü söylemesi üzerine "Cilveneceğim adam yok, yoksa cilveliyim" diye cevap verdi. Tatlıses, bu kez ne zaman evleneceğini sorunca Tatlıses, iyice gerildi ve "Sanki 18'lik kızım. Her gören ne zaman evleneceğimi soruyor.Her gelişimde sevgilin var mı aşkın var mı diye soruyorsun" diye konuştu
 

Bir deli rüzğar olurum alırım seni burdan kaybolurum
Yukarı Dön
hemşirerose Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 13-09-2008
Konum: Turkey
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 93
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı hemşirerose Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23-02-2009 Saat 20:48
bu tartışmada kesinlikle yıldız tilbe haklıdır ibrahim tatlıses bir iyilik yaptıysa söylemesi gerekmezdi.programına gelmiş bir sanatçıya yaptığı çok ayıp ne olursa olsun ayrıca ibrahim tatlıses'in seyircilerinin de tatlıses'i alkışlamaları daha da terbiyesizlik ve saygı çerçevesinin altında sanatçıya verilen değer türkiye de böyle.avrupada yok böyle bişey yhani )))))
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.156 Saniyede Yüklendi.