Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Spor > Futbol Genel > Fenerbahçe & Galatasaray
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Ve Alex Konuştu!!!
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Ve Alex Konuştu!!!

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
savage_team Açılır Kutu Gör
Daimi Üye
Daimi Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 25-01-2008
Konum: Turkey
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 291
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı savage_team Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Ve Alex Konuştu!!!
    Gönderim Zamanı: 12-02-2009 Saat 22:24

VE ALEX KONUŞTU!VE%20ALEX%20KONUŞTU!

Fenerbahçe kaptanı Alex de Souza, İspanyol teknik adam Luis Aragones'le aralarında bir problem olmadığını, Aragones'le bir tartışmanın da söz konusu olmadığını kesin ifadelerle bildirdi. Fenerbahçe Kulübü'nün resmi internet sitesinde yer alan açıklamalar şu şekilde;

Alex, "Kesinlikle böyle bir şey yok. Hiçbir zaman Aragones'le aramda bir problem olmadı" dedi. Takımın kazanma potansiyelinin bulunduğunu belirten Alex, arkadaşları adına, Büyük Fenerbahçe Taraftarından, kendilerine bir kez daha kredi vermelerini ve bunu da Hacettepe maçında tribünleri doldurarak göstermelerini istedi. Alex, ayrıca Fenerbahçe'de geçireceği süre içerisinde eski oyuncularımızdan Aykut Kocaman'ın gol rekorunu egale etmek istediğini de sözlerine ekledi.

NE TARTIŞMA NE DE PROBLEM VAR

Alex de Souza, Fenerbahçe Televizyonu'ndan Fatih Demirkol'un hazırlayıp sunduğu 'Kaptan Köşkü' programında, Demirkol'un sorularını cevaplandırdı. Fatih Demirkol'un, İstanbul Belediye maçından sonra Aragones'le aralarının bozulduğu ve Teknik Direktörle aralarında problem olduğu yolunda medyada çıkan haberleri hatırlatması üzerine Alex, "Kesinlikle böyle bir şey yok. Hiçbir zaman Aragones'le aramda problem olmadı. Diğer teknik direktörlerle de olamadı. Ben bir profesyonel oyuncuyum. Belediye maçından sonra, yenilenme antrenmanında birlikte fotoğrafımız çekip, yalan ve gerçek olmayan haberler yapıldı. Ama aramızda ne tartışma, ne de problem söz konusu değil" dedi.

BİR TAVIR SÖZ KONUSU DEĞİL

Demirkol'un un Belediye maçı bitmeden, Güiza ile birlikte neden soyunma odasına gittiklerini sorması üzerine ise Alex sözlerini şöyle sürdürdü: "Biz oyundan çıktığımızda takımımız 1-0 mağluptu. Hala oyunu döndürme şansımız vardı. Ancak 85'te 2. gol gelince, kendi inisiyatifimizle soyunma odasına Güiza ile birlikte gittik. Çünkü maç kopmuştu. Artık geriye dönüş yoktu. Zaten o dakikaya kadar yedek kulübesinden takımımıza destek vermeye çalıştık. Herhangi bir tavır söz konusu değil. Ne yazık ki; işler kötü gittiğinde bu tür haberler çıkıyor. Yenilmeseydik. bunların hiç biri konuşulmayacaktı, yazılmayacaktı. Kötü sonuçlardan sonra Dünyanın her yerinde bu tür haberler çıkıyor. Medyanın eleştirileri kötü sonuçlardan sonra boy boy gazetelerde yer alıyor. Türkiye gibi futbolun önemsendiği ve futbolla yatılıp, futbolla kalkılan bir ülkede kötü sonuçlardan sonra bu tür yorumların olması da normaldir. Bizim takım olarak yapmamız gereken ise, 2-3 haftada sonuçları normal hale getirerek, bu tür haberlerin çıkmasını engellemektir.

TARAFTARIMIZA ÜMİTSİZLİK YAŞATMAYACAĞIZ

Takım olarak basındaki Fenerbahçe problemleri haberlerine odaklanmak yerine, içeride, aldığımız kötü sonuçların nedenleri üzerinde çalışmamız ve bunların üstesinden gelmemiz gerekiyor. Bu konuda biz her maç öncesi ve sonrası zaten toplantılar yapıyoruz. Sadece bu kez yapamadık Onun da sebebi, Belediye maçından sonra milli takımlara giden oyuncular. Onlar döndükten sonra bu rutin toplantılarımızı sürdüreceğiz. Yönetimimizi endişelendirip, taraftarımıza ümitsizlik yaşatmayacağımızı düşünüyorum. Her maçı final gibi görerek, Takımımızı puan tablosunda üstlere taşımamız gerektiğini çok iyi biliyoruz. Eğer bunları yapmayıp, olayları karmaşık hale getirirsek, o zaman işin içinden çıkılmaz hale gelir.

BELEDİYE MAÇINDA FENERBAHÇE KALİTESİNİ GÖSTEREMEDİK

Belediye maçında oynadığımız futbol, kapasitemizin çok altındaydı. Öz eleştiri yapmak gerekirse, Fenerbahçe'nin kalitesinin ortaya koyamadık. Her ne kadar son dönemlerde rakiplerimiz bizleri yenme yönünde güç ve isteklerini ortaya koysalar da; puan sıralamasında gerilere düştüğünüz zaman, her maçı almak gibi bir düşünceye giriyorsunuz. Bu da ister istemez hepimizde bir gerginlik ve stres yaratıyor. Dikkat ederseniz; daha sakin, neler yaptığını bilen bir takımla başarılı sonuçlar aldık.

BÜYÜK TARAFTARIMIZDAN BİR KEZ DAHA KREDİ İSTİYORUZ

Taraftarımız çok iyi bilmelidir ki; bu takımın futbolcularının çoğunluğunu 3-4 yılıdır burada birlikte oynayan oyuncular oluşturuyor ve bu oyuncularda da hem kazanma potansiyeli, hem de gücü var. Kendimize güvenmeliyiz. Önümüzdeki günlerde, taraftarımızın taşıdığı korkuyu silmek zorundayız. Ben büyük Fenerbahçe taraftarından, bize bir kez daha kredi vermesini istiyorum. Takımımı seven her taraftar, Hacettepe maçında Takımına güvenerek tribünlerdeki yerini alacaktır diye düşünüyorum. Fenerbahçe'de geçirdiğim 4 yıla baktığım zaman, bazı başarılarla önemli günlere tanık oldum. Ama Türkiye'deki gibi özellikle işler kötü gittiğinde, bu derece yanlış yazılan haberlere hiçbir yerde şahit olmadım.

HEDEFİM AYKUT KOCAMAN'IN GOL REKORUNU EGALE ETMEK

Bir süre önce Takımımızın idari görevlilerinden kendi istatistiklerimi istemiştim Bu rakamlara göre 4 sene içinde Fenerbahçe'de şu ana kadar 105 gol, 108 asistlik bir istatistiğe sahibim. Burada 2 yıllık daha vaktim var. Bu iki sene içinde eski oyunculardan Aykut Kocaman'ın 140 gollük rekorunu da en azından egale etmek istiyorum"

Kaynak



Düzenleyen savage_team - 19-02-2009 Saat 09:47
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.168 Saniyede Yüklendi.