Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Spor > Futbol Genel > Fenerbahçe & Galatasaray
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - "Takım revire döndü!"
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

"Takım revire döndü!"

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
darklevelone Açılır Kutu Gör
Daimi Üye
Daimi Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 12-03-2006
Konum: Turkey
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 382
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı darklevelone Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: "Takım revire döndü!"
    Gönderim Zamanı: 24-03-2006 Saat 05:14

Gerets, Fortis Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe'ye elenmelerine üzüldüğünü, bunun yanı sıra, sakat oyuncuların çokluğunun da kendilerine üzüntü verdiğini söyledi

Gerets, sarı-kırmızılı takımın bu sabah yaptığı idmandan sonra düzenlediği basın toplantısında, elenmekten daha üzücü olan konunun sakat oyuncuların fazlalığı olduğunu belirterek, "Ümit sezonu kapattı. Orhan ise uzun süre aramızda olmayacak. Yalçın ve Saidou zaten sakat. Dünkü maçta sakatlanan başka oyuncularımız da var. Hakan'ın adalesinde zorlanma var. Necati bileğinden sakatlandı. Hafta sonu yapacağımız maç öncesi bu oyuncuların durumu belli değil. Hasan Şaş sol dizine darbe aldı, kontrole gitti. Volkan'ın bademciklerinden sorunu var. Cihan da sakat. Takım revire döndü. Doktorlardan bir an önce bu arkadaşları takıma döndürmelerini istiyoruz"dedi.

Fenerbahçe ile yapılan çeyrek final rövanş maçına değinen Belçikalı teknik adam, "Futbolun güzel tarafı bu. İlk maçta biz iyi oynamıştık, ama yenilmiştik. Dün de biz daha iyi mücadele ettik, ama maalesef turu atlayamadık. Yine de bu mücadeleler takımın kalitesinin en üst seviyede olduğunu gösteriyor. Her yarışta sonuna kadar varız. Takımın üst seviyede olması bizi memnun ediyor" diye konuştu.

Gerets, bir gazetecinin, "Son maçlarda 6 gol yediniz, Saidou'nun yokluğu bunda bir etken olabilir mi" sorusu üzerine de, "Saidou'nun olmayışı son maçlarda fazla gol yememizde bir neden olabilir. Saidou orta sahada atakları engelleyen, rakibin gol noktalarına rahat gelmesine izin vermeyen bir oyuncumuz, ancak tecrübeli oyunculardan kurulu defansımızın da bu kadar gole izin vermemesi gerekiyor"diye konuştu.

Belçikalı teknik adam, Fenerbahçe maçında sakatlanan ve sezonu kapatan Ümit Karan'ın sakatlığının da kendilerini üzdüğünü söyledi...


Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.172 Saniyede Yüklendi.