Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Haberler > Bilim ve Teknoloji
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - En akıllı kol saati !!!!!
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

En akıllı kol saati !!!!!

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj Tersinden sırala
Fırtına Açılır Kutu Gör
Moderator
Moderator


Kayıt Tarihi: 11-09-2008
Konum: Turkey
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 689
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Fırtına Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: En akıllı kol saati !!!!!
    Gönderim Zamanı: 04-01-2009 Saat 23:10
 
 
 
Cycle Life isimli bu kol saati, gün içinde size nerede ne yapmanız gerektiğini söylüyor!

Günümüzde birçok insan, rutinleşen hayatlarından yana oldukça dertli. Ancak dünyanın sayılı tasarımcılarından biri olan Andy Kurovets, gün geçtikçe rutinleşen hayatlara biraz daha heyecan katmak için kolları sıvamayı kendine bir borç bildi ve geçtiğimiz günlerde yeni konseptiyle tüketicilerin karşısına çıktı.

Temelde bir kol saati olan Cycle Life'ın en büyük özelliği ise kullanıcılara gün içinde nerede ne yapması gerektiğini hatırlatma fonksiyonuna sahip olması. Şöyle ki, sabah vakti yatağınızdan kalkacağınız zaman saatiniz 'Wake UP' yani 'Uyan' modunu, kahvaltınızı yaptıktan sonra aracınıza bindiğinizde 'Car' yani 'Araba' modunu, iş yerinizde bilgisayarınızın başına geçtiğinizde 'PC' modunu, akşam eve döndükten sonra televizyon izlerken 'TV' modunu ve gün bitiminde yatağa girerken 'Go to Sleep' yani 'Uyku Vakti' modunu gösteriyor.

Bu rutin işlerden birini zamanında yapmadığınızda ise saatiniz bu konuda sizi uyarıyor ve ilgili aktivitenin zamanının geldiğini anında hatırlatıyor.

Şimdilik eğlenceli bir konsept olmaktan öte bir anlam taşımayan Cycle Life, rutinleşen hayatlarından sıkılan ve biraz heyecan arayan kullanıcılar için ilginç bir oyuncak olabilir.

Kaynak

Bir deli rüzğar olurum alırım seni burdan kaybolurum
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.156 Saniyede Yüklendi.