Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Spor > Futbol Genel > Fenerbahçe & Galatasaray
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - ’İstekli olan galip geldi’
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

’İstekli olan galip geldi’

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
Hawk Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 07-03-2006
Konum: Turkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 1700
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Hawk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: ’İstekli olan galip geldi’
    Gönderim Zamanı: 19-03-2006 Saat 18:35
Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, sahada daha kaliteli ve istekli oynayan takımının Ankaragücü karşısında galip gelmeyi bildiğini söyledi.
 
Karşılaşmanın ilk dakikalarından itibaren oyunda ağırlıklarını hissettirdiklerini belirten Daum, ''Maçın akışını göz önünde bulundurursak takımımı tebrik ediyorum. İlk yarıda 5 gol pozisyonu yakaladık, ama birini gole çevirebildik. Hedefimiz ikinci yarıda baskıyı artırmaktı. Bunu yaptık ve haklı ve farklı galibiyet aldık. Bu tip maçlar zor maçlardır. Ankaragücü için de önemi büyüktü'' diye konuştu.
 

Ankaragücü Teknik Direktörü Hikmet Karaman ise zaman zaman ortaya koydukları futboldan memnun olduğunu ifade ederek, ''Fenerbahçe'nin en büyük özelliği olan yan toplardan 2 gol yedik. Ancak yediğimiz ikinci gole itirazım var. Kalecimize yapılan faul sonrası taca atılan top oyuna girdiğinde pres yapıldı ve Fenerbahçe korner kazandı. Golü de kornerden yedik. Bu gol centilmenlik dışıydı'' dedi.
 

Maç sırasında Fenerbahçe kaptanı Ümit'in yanına gelerek özür dilediğini kaydeden Karaman, ''2-1'lik skordan sonra da risk almak zorundaydık. Hatta oyunun son bölümlerini eksik oynadık. Yenilgiyi hakeme bağlamıyorum, ama yan toplara daha iyi çıkmamız gerekiyor'' diye konuştu.
 

Ankaragücü Kulübü Başkanı Cemal Aydın, Fenerbahçe karşısında özellikle ilk yarıda ve ikinci yarının ilk 15 dakikalık bölümünde başabaş bir mücadele ortaya koyduklarını, fakat daha sonra Fenerbahçe'ye direnemediklerini söyledi.
 

Fenerbahçe Kulübü 2. Başkanı Nihat Özdemir de Ankaragücü ile deplasmanda oynadıkları maçların genellikle kendileri açısından zor geçtiğini belirterek, ''Bugün maçın her iki devresinde de çok iyi oynadık. Çok sayıda gol pozisyonu yakaladık. Ve güzel bir sonuçla galibiyete ulaştık. Lider geldiğimiz Ankara'dan yine lider olarak dönüyoruz. Liderliği sezon sonuna kadar da bırakmayacağız'' dedi.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.141 Saniyede Yüklendi.