Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Haberler > Bilim ve Teknoloji
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Canon dan 4 ü Bir Arada Yazıcı Serisi
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Canon dan 4 ü Bir Arada Yazıcı Serisi

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
CASPER Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye


Kayıt Tarihi: 21-03-2006
Konum: Turkey
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 527
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı CASPER Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Canon dan 4 ü Bir Arada Yazıcı Serisi
    Gönderim Zamanı: 15-11-2008 Saat 20:19
Canon’dan 4’ü Bir Arada Yazıcı Serisi

Dijital görüntüleme teknolojisinde dünya lideri olan Canon, siyah-beyaz çok fonksiyonlu yazıcı ailesinin yeni üyeleri iR5055/N, iR5065/N ve iR5075/N ile orta ve büyük ölçekli ofis çalışma gruplarının geniş aralıktaki baskılama gereksinimlerini karşılamayı hedefliyor.

Yüksek verimlilik için aynı anda baskı, fotokopi, tarama ve faks imkânı sunan ürünler, ayrıca arttırılmış hız, kalite, güvenlikle birlikte azaltılmış enerji tüketimi ve işletme giderleri gibi birçok diğer işletme ihtiyacına da yanıt veriyor.

iR5055/N, iR5065/N ve iR5075/N, sırasıyla dakikada 55, 65 ve 75 sayfaya (ppm) kadar baskı yapabiliyor ve ilk baskıyı hızlı verebilmek için minimum ısınma sürelerine sahip bulunuyor. Çok fonksiyonlu yazıcılar ayrıca, kurumların verimliliklerini arttırmalarına yardımcı olmak adına yüksek hızda, dakikada 100 görüntülük (ipm) performans için hem standart olarak çift taraflı, hem de tek geçişli çift taraflı taramayla donatıldı.

Makinelerde, ofis çalışanlarının dokümanları hazırlatmak için kopya merkezlerine göndermeleri yerine, bir düğmeye basarak sonlandırılmış dokümanlar üretmelerini sağlayan katlama ve ekleme gibi çeşitli sonlandırma seçenekleri mevcut.

En gizli bilgilerinizi Canon’a emanet edebilirsiniz!
Arttırılmış hız ve kalitenin yanında, iR5055/N, iR5065/N ve iR5075/N modelleri, şirketlerin gizli dokümanlarını koruma gereksinimlerini karşılayan çeşitli güvenlik özelliklerine sahip bulunuyor. Opsiyonel olarak sunulan Şifreli Güvenli Baskı ve Şifreli Sabit Disk Sürücü’nün (HDD) güvenlik özellikleri, hacker’ların hassas bilgilere erişmesini engellerken, HDD Veri Silme özelliği sürücüdeki verilerin silinebilmesini sağlıyor.

PDF güvenlik özelliğiyle, IT yöneticileri, dokümanlarda sahtekârlık yapılmasını Dijital İmza uygulayarak engelleyebiliyor ve gizli dokümanların taramasında hangi cihazların kullanıldığını belirleyebiliyor. Buna ilaveten, Güvenli Filigran özelliği, IT yöneticilerine dokümanların kopyalanıp kopyalanmadığı hakkında bilgi vererek gizli bilgiler üzerinde daha fazla kontrol sağlıyor.

Teknolojik yazılımlara uyumlu seri
İşletmeler, yazıcı almayı düşünürken artık teknolojik yazılımlara da açık bir platforma sahip makineleri tercih ediyor. Bu stratejiyi kolaylaştırmak için, Canon’un iR50xx serisinin tümü, renkli ve siyah-beyaz çeşitleriyle, uniFLOW Output Manager ve eCopyTM ShareScan® doküman görüntüleme yazılımı gibi işletmelerdeki işlemleri daha verimli ve etkin hale getiren ve kullanıcılara baskı faaliyetleri üzerinde daha fazla kontrol sağlayan çeşitli yazılım ürünleriyle uyumlu.

iR5055/N, iR5065/N ve iR5075/N, kolay kurulum-ayarlama ve kontrol için tasarlanmış olup bunlar mevcut web yönetimi yazılım araçlarıyla daha da kolaylaştırıldı. Bu seri, ayrıca makinelerin arızalı olmaları nedeniyle çalışmadıkları süreyi en aza indirmek için Canon e-Bakım hizmetiyle de destekleniyor.

Kısa ısınma süreleri, düşük enerji tüketimleri ve otomatik uyku modu ile mevcut çevresel standartlara uyum sağlayan çok fonksiyonlu yazıcılar, RoHS AT yönergelerine uygun ve Energy Star sınıflamasına sahip.

 


 
 


Düzenleyen CASPER - 15-11-2008 Saat 20:22
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.172 Saniyede Yüklendi.