Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Spor > Futbol Genel > Fenerbahçe & Galatasaray
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - "Beni talep ettiler
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

"Beni talep ettiler

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
darklevelone Açılır Kutu Gör
Daimi Üye
Daimi Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 12-03-2006
Konum: Turkey
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 382
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı darklevelone Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: "Beni talep ettiler
    Gönderim Zamanı: 16-03-2006 Saat 06:23

 

"Beni talep ettiler"
Olağan genel kurul öncesi başkan adayları programlarını açıklarken, bir diğer aday Semih Haznedaroğlu, başkan adaylığını talep etmediğini, talep edildiğini söyledi


Haznedaroğlu, geçmiş günlerde ileri gelen Galatasaraylıların biraraya geldiğini ve toplantı yaptığını hatırlatarak, "Ben konsensüs adayıyım. Tek liste olmazsa bir konsensüs oluşmazsa Galatasaray'a hizmet etmek çok zor olacak" dedi.

Kendisine bir misyon verildiğini ifade eden Haznedaroğlu, "Bana sen icraatçı olacaksın dediler. Yoksa başkanlığa aday olmak aklımdan geçmiyordu. Divan başkanlığı bir payeydi. Konsensüs için çalışmalar yapıldı. Neticede olmadı. Allah Galatasaray'a kuvvet versin. Eğer bu sistem olursa da 10 gün var, bu sistemi oylayacaksınız" diye konuştu.

Haznedaroğlu, kulübün son 10 yılda, 95 milyon dolarlık borçtan dolayı faiz ödediğini belirterek, "2005 ciromuz 95 milyon dolar. Bankalar tarafından sağılıyoruz. Bankaların kontrolünde herhangi bir Riva değerlendirmesi ya da gayrimenkul değerlendirmesi size pek hayır getirmez. Bankalar önce kendi gelirlerini düşünür. Galatasaray'ın acil borçları var. Hiç ummadığınız borçlar çıkabilir. Bunlar için sıcak para gerekir. 35-45 milyon dolar arasında hatta sıkıştırdığınızda daha fazla para bulunabilir" dedi.

Haznedaroğlu, futbol takımı konusunda çok hassasiyet yaşandığını vurgulayarak, "Şampiyon olmasak da birkaç yıl orta sıralarda olabiliriz düşüncesi doğru değil. Futbolda alınacak başarı gelirleri artırır" diyerek sözlerini tamamladı.

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.157 Saniyede Yüklendi.