Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Spor > Futbol Genel
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Alpay’a para cezası
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Alpay’a para cezası

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
Hawk Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 07-03-2006
Konum: Turkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 1700
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Hawk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Alpay’a para cezası
    Gönderim Zamanı: 15-03-2006 Saat 20:02

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) ekiplerinden 1. FC Köln'de, Alpay ve takım arkadaşı Boris Zivkovic'e uygunsuz davranışlarından dolayı para cezası verildi.


Kulüp menajeri Michael Meier, hafta sonunda 1. FC Nürnberg takımına karşı 4-3 yenildikleri karşılaşmada, bu iki oyuncunun maç sonrasında sergiledikleri uygunsuz davranışlarından dolayı para cezasına çarptırıldıklarını açıkladı.


Alpay ve Zivkovic'in bu cezaları kabul ettiklerini ve disiplini sağlamak için bu yola başvurduklarını belirten Meier, para cezasının miktarı konusunda bilgi vermedi.


Takımın teknik direktörü Hanspeter Latour de iki oyuncunun tavırlarını anladığını, ancak bunun kabul edilemeyeceğini söyledi.


Karşılaşmada birer penaltıya sebep olan Alpay, maçın 38. dakikasında, Zivkovic de devre arasında oyundan alınmış ve hiçbir şey söylemeden stadı terk etmişlerdi.

Yukarı Dön
JoNeST Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 07-03-2006
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 0
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı JoNeST Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17-03-2006 Saat 05:27
Can çıkar, huy çıkmazmış.. Big smile
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.175 Saniyede Yüklendi.