Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Spor > Futbol Genel > Fenerbahçe & Galatasaray
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Kadıköy'ün havası başka
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Kadıköy'ün havası başka

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
CASPER Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye


Kayıt Tarihi: 21-03-2006
Konum: Turkey
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 527
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı CASPER Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kadıköy'ün havası başka
    Gönderim Zamanı: 21-09-2008 Saat 16:57

Kadıköy'ün havası başka

Ligde ve Avrupa'da sıkıntılı günler yaşayan Fenerbahçe'nin imdadına 'Mabed'i yetişti. Sarı-lacivertli takım evinde 4. resmi maçını da kazandı; Güiza ligde golle tanıştı ..
Aldığı yenilgiler sonrası küçük çaplı bir krize giren F.Bahçe, G.Birliği karşısında moral buldu. Modifiye edilmiş kadrosuyla başlayan sarı-lacivertlilerde başlarda buram buram tedirginlik hissediliyordu.
Kalede tecrübesiz bir ismin olmasından ötürü ilk dakikalarda oyunu rakip alana yığmak isteseler de buna Ankara temsilcisi izin vermedi.
Ancak G.Birliği'nin baskılı oynamak isterken havanda su dövmesi F.Bahçe'nin işine geldi.

KAPTAN NEFES ALDIRDI
Burak'ın 10'da dışarı giden şutunun ardından 20'de Roberto Carlos, Lugano'ya nefis ortaladı ama Uruguaylı 'tuhaf' bir vuruşla topu dışarı yolladı.
Maç kör dövüşü görüntüsünde giderken 41'de F.Bahçe'nin golü geldi. Son dönemin asist kralı Uğur bu kez de Alex'i gördü. Kaptan da skoru 1-0 yaparken sarı-lacivertliler rahat bir nefes alıyordu.
Kalede Volkan'ın oyuna ısınması, skor avantajı ve tribün desteği F.Bahçe'yi bir nebze de olsun kendine getirdi, bu da yetti.

EL SAKA KOLAYLAŞTIRDI
54'te El Saka'nın oyundan atılışı işi daha da kolaylaştırdı. 64'te Carlos'un nefis ara pasını iyi değerlendiren Güiza farkı ikiye çıkardı. Umudunu yitiren G.Birliği karşısında fark daha da erken açılabilirdi ama Aragones cesaret gösterip hücum gücünü arttırabilecek değişiklikleri tercih etmedi. İlhan oyuna alındığında dakika 83'tü ama çıkan Güiza'ydı. Sonradan giren Kazım'a Alex'in şık ortası 90'da 3- 0'la maçın skorunu belirledi. Sonuçta gergin başlayan F.Bahçe galibiyetle 3 puan alırken daha önemlisi üzerindeki kara bulutları dağıtıyordu. Ama bu futbol yine de ilerisi için umut verici bir görüntü çizmedi.
Her rakip G.Birliği olmayacaktır.
Ama olumlu bakarsak, Carlos'un kıpırdanışını, Alex'in takımı ayakta tutmaktaki ısrarını, Volkan Babacan'ın olumlu başlangıcını, Aragones'in Önder'i keşfetmesini (!), Uğur'un istikrarını, Güiza'nın golle flörtünü ve sakatların yakında dönecek olmasını pembe gözlüklerle görebiliriz.
 
 
 
 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.156 Saniyede Yüklendi.