Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Spor > Futbol Genel > Trabzonspor & Beşiktaş
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Trabzon Karambolle Kazandı: 0-1
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Trabzon Karambolle Kazandı: 0-1

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
savage_team Açılır Kutu Gör
Daimi Üye
Daimi Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 25-01-2008
Konum: Turkey
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 291
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı savage_team Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Trabzon Karambolle Kazandı: 0-1
    Gönderim Zamanı: 20-09-2008 Saat 09:34

TRABZON KARAMBOLLE KAZANDI: 0-1TRABZON%20KARAMBOLLE%20KAZANDI:%200-1

Turkcell Süper lig de 4. haftanın açılış maçında Trabzonspor, Denizlispor'u deplasmanda 1-0 mağlup etti. Denizli Atatürk Stadı'nda ilk yarısı golsüz eşitlikle sonuçlanan karşılaşmada Trabzonspor'a galibiyeti getiren golü Gökhan Ünal kaydetti.

Trabzonspor bu skorla  Turkcell Süper Lig'de puanını 10'a çıkarıp maç fazlasıyla liderliğe yükselirken, ev sahibi Denizlispor 4 puanda kaldı.

YATTARA'NIN YERİNE SERKAN
Denizli Atatürk Stadı'nda oynanan karşılaşmaya konuk ekip Trabzonspor, savunmanın ortasında Song-Egemen ikilisiyle başlarken teknik direktör Ersun Yanal, defansın sağında Tayfun'a, solunda da Cale'ye forma şansı verdi. Geçen hafta Beşiktaş'a karşı da forma giyemeyen İbrahim Yattara'nın yokluğunda sağ açıkta Serkan Balcı oynarken, Ersun Yanal orta saha kurgusunu Hüseyin'in üzerine kurdu. Sol kanatta Arjantinli Colman orta sahanın ortasında da Selçuk İnan yer aldı. İleri uçta Trabzonspor, Gökhan Ünal ve Umut'la gol aradı.

Denizlispor Teknik Direktörü Ali Yalçın, savunma hattını bozmazken, ileri uçta Selahattin'in yokluğunda Slovak oyuncu Ivan'a ilk 11'de yer verdi.

DENİZLİ DAHA İYİ BAŞLADI
Karşılaşma Denizlisporlu oyuncuların vuruşuyla başladı. Ev sahibi takım ilk 15 dakika Trabzonspor'a karşı daha üstün bir görüntü sergiledi. Maçın ilk tehlikeli atağı Denizlispor'dan geldi. Sol taraftan Braga'nın kullandığı korner atışında arka direğe iyi sarkan Kratochvil ayağını topa uzattı ama araya giren Song, topu son anda uzaklaştırdı.

TRABZON'UN İLK ŞUTU 35. DAKİKADA
Bu dakikadan sonra oyunda dengeyi sağlayan Trabzonspor, uzaktan şutlarla şansını denerken organize ve tehlikeli bir atak geliştiremedi. Trabzonspor'un kaleyi bulan ilk şutu 35. dakikada Selçuk'tan geldi. Trabzonspor Yattara'nın yokluğunu oyunun kilitlendiği dakikalarda daha çok hissetti. 39. dakikada Denizlispor'dan Roberts'in sağ kanattan vurduğu sert şut az farkla auta gitti. Her iki takım da ilk yarı boyunca uzaktan şutlarla şans golü aradı. Denizli Atatürk Stadı'ndaki taraftarlar zevksiz bir ilk yarı izlediler.

Maçın ilk yarısı golsüz eşitlikle sonuçlandı.

2. YARI GOLLE BAŞLADI
Trabzonspor'da Ersun Yanal, 2. yarıya Serkan Balcı'nın yerine Isaac'i alarak oyundaki ilk hamlesini yaptı. İkinci yarı, ilk yarıya oranla daha tempolu başladı. 48. dakikada Trabzonspor'un kazandığı korner atışını kullanan Selçuk'un vuruşunda boşa çıkan Denizlispor kalecisi Cenk'in hatasını Gökhan Ünal affetmedi ve Trabzonspor'u 1-0 öne geçiren golü attı.

Maçın 2. yarısına çok iyi başlayan Trabzonspor, golden sonra oyunda kontrolü lehine çevirdi. 51. dakikada sol kanattan Colman'ın ortasında bu kez Isaac kaleye yakın bir bölgeden kafayı vurdu ama top az farkla auta çıktı.

DENİZLİSPOR RİSK ALDI
Karşılaşmanın son yarım saatlik diliminde Denizlispor, İsmail'in kullandığı sol kanattan ataklar geliştirirken, uzaktan şutlarla da Trabzonspor'a karşı beraberlik golü aradı. 61. dakikada Roberts, 2 Trabzonspor'lu oyuncuyu ince bilek hareketleriyle geçerek şut açısı yakaladı. Vurduğu sert şut farklı açılardan auta gitti. Maçın bu bölümünde tüm riskleri göze alan Denizlispor defansta da derin boşluklar verdi. 65. dakikada Selçuk'un defansın arkasına attığı pasta topla buluşan Isaac Promose kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda topa sert vurdu, Cenk bu topu zor da olsa kurtarmasını bildi.

BU POZİSYON ÇOK TARTIŞILACAK!
Ersun Yanal, 84. dakikada tek golün sahibi Gökhan Ünal'ın yerine Ferhat'ı oyuna aldı. Ferhat, 88. dakikada çok kritik bir pozisyonda başrolü oynadı. Denizlispor'da Süleyman, sağ kanattan geliştirdiği atakta Ferhat'ın müdahalesiyle ceza sahası içinde yerde kaldı. Denizlisporlu oyuncular hakem Özgüç Türkalp'e penaltı itirazları yaparken Türkalp, bu pozisyonu hakemi kandırmaya yönelik hareket olarak düşündü ve Süleyman'a sarı kartını çıkardı.

Karşılaşmanın 90 dakikası Trabzonspor'un 1-0 üstünlüğüyle sona ererken, Turkcell Süper Lig'de Trabzonspor maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu. Ev sahibi Denizlispor ise 4 puanda kaldı.

MAÇTAN DAKİKALAR(İLK YARI)
16. dakikada Denizlispor'un sol kanattan kazandığı köşe vuruşunu kullanan Tomas Abraham'ın ceza sahasına gönderdiği ortada Tayfun, Kratochvil'den önce topu kornere gönderdi.
36. dakikada gelişen Trabzonspor atağında, Umut ceza alanı dışındaki Selçuk'a pasını aktardı. Selçuk'un yerden sert vuruşunda kaleci Cenk topu kontrol etti.
39. dakikada Egemen'in ceza alanı dışında vurduğu sert şutta, meşin yuvarlak kalenin üzerinden auta çıktı.

MAÇTAN DAKİKALAR (2. YARI)
49. dakikada sol kanattan kazanılan köşe vuruşunda, Selçuk'un ceza alanına ortaladığı topu Gökhan kafa vuruşuyla ağlara gönderdi: 1-0.
63. dakikada ceza alanı dışında topla buluşan Isaac'in vuruşunda, araya giren Süleyman topu kornere attı.
65. dakikada gelişen Denizlispor atağında, Roberts'in ceza alanı dışından sert vuruşunda meşin yuvarlak, kalenin üzerinden auta çıktı.
72. dakikada sol kanattan topu getiren Çağlar'ın ortasında, İzzet ceza alanı içinde meşin yuvarlağı kontrol edemedi. Trabzonsporlu savunma oyuncuları pozisyonu uzaklaştırdı.
84. dakikada sağ kanattan gelişen Denizlispor atağında, Süleyman'ın pasıyla buluşan İzzet'in vuruşunda, top üstten auta gitti.

STAT: Atatürk Hakemler: Özgüç Türkalp , Muhittin Gürses , Neşet Merdin 
DENİZLİSPOR: Cenk , Süleyman , Kratochvil , Couto , Tomas Abraham , Fatih , Braga  (Dk. 58 Murat ), Çağlar , Lietava  (Dk. 67 İzzet ), İsmail  (Dk. 76 Musa ), Roberts 
TRABZONSPOR: Tolga , Serkan  (Dk. 46 Isaac ), Song , Egemen , Cale , Hüseyin , Selçuk , Colman  (Dk. 90 Ceyhun ?), Tayfun , Umut , Gökhan  (Dk. 84 Ferhat )
GOL: Dk. 49 Gökhan (Trabzonspor)
SARI KARTLAR: Dk. 88 Süleyman (Denizlispor), Dk. 58 Egemen, Dk. 85 Umut (Trabzonspor)

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.158 Saniyede Yüklendi.