Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Spor > Futbol Genel > Fenerbahçe & Galatasaray
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Saracoğlu'nda F.Bahçe için 'ciddi' bir gün!
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Saracoğlu'nda F.Bahçe için 'ciddi' bir gün!

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
savage_team Açılır Kutu Gör
Daimi Üye
Daimi Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 25-01-2008
Konum: Turkey
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 291
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı savage_team Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Saracoğlu'nda F.Bahçe için 'ciddi' bir gün!
    Gönderim Zamanı: 20-09-2008 Saat 09:27

Saracoğlu'nda F.Bahçe için 'ciddi' bir gün!

Süper Lig'de 4. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Saracoğlunda%20F.Bahçe%20için%20ciddi%20bir%20gün!Stadı'nda Ankara temsilcisi Gençlerbirliği'ni ağırlıyor. Saat 21:00'de başlayacak mücadelede hakem Fırat Aydınus düdük çalacak. 

Lig ve Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde üst üste yaptığı son iki maçında da yenilen sarı-lacivertliler, Gençlerbirliği karşısında kazanarak, moral bulmak istiyor. Lige Gaziantepspor yenilgisiyle başlayan, 2. haftada sahasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 2-0 mağlup eden Fenerbahçe, geçen hafta da Hacettepe deplasmanında 2-1 yenilmekten kurtulamadı.

VOLKAN BABACAN İLE İLK KEZ

Hacettepe maçında gördüğü kırmızı kartla cezalı duruma düşen Volkan Demirel'in yerine bugünki mücadelede Fenerbahçe'nin kalesini Volkan Babacan koruyacak. Fenerbahçe formasıyla ligde ilk kez kaleye geçecek Volkan Babacan'ın, maç eksiği nedeniyle performansı merakla beklenirken, bu maçta Volkan'ın yedeği ise bir diğer genç isim Fehmi Mert Günok olacak.  2007-2008 sezonunda Volkan Demirel ve Serdar Kulbilge ile (A) takım kadrosunda yer alan Volkan Babacan, Serdar'ın uzun süren sakatlığı nedeniyle 30 maçta 18 kişilik kadrolarda olmasına rağmen, ligde hiç forma şansı bulamadı. Volkan, geçen sezon sadece kupada 2  maçta Fenerbahçe kalesini korudu.

SEMİH VE EDU YİNE YOK

Sakatlığı nedeniyle Fenerbahçe'nin Turkcell Süper Lig ve Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde üst üste yaptığı Hacettepe ve Porto maçlarında forma giyemeyen Semih, Gençlerbirliği maçında da takımdaki yerini alamayacak. Sarı-lacivertli ekipte Semih'in yanı sıra, Porto maçında sakatlanan Josico ile tedavileri süren Edu, Deivid ve Vederson da bu akşamki mücadelede takımdaki yerini alamayacak.

G.BİRLİĞİ TEDBİRLİ OYNAYACAK

Gençlerbirliği teknik Direktörü Mesut Bakkal maç öncesi yaptığı açıklamada, "Güzel bir maç olacak. Fenerbahçe karşısında sahaya puan ya da puanlar için çıkacağız. Eskişehirspor karşısında oynadığımız atak futbolun aksine biraz daha dengeli oynayacağız. 1-2 oyuncumu bu durumda değiştirebilirim. Umarım, hafta içinde çalıştıklarımızı Fenerbahçe karşısında sahaya yansıtırız" diye konuştu.

MUHTEMEL 11'LER

F.BAHÇE
Volkan B.
Gökhan
Lugano
Yasin
Carlos
Maldonado
Selçuk
Emre
Uğur
Alex
Güiza

G.BİRLİĞİ
Periç
Erkan
El Saka
Traore
Ergün
Mehmet Nas
Koray
Kerem
Engin
Mustafa
Djite

STAT: ŞÜKRÜ SARACOĞLU
SAAT: 21.00
HAKEM: FIRAT AYDINUS
YAYIN: LİG TV ve SPORX CANLI ANLATIM SERVİSİ

71. RANDEVU

Fenerbahçe ile Gençlerbirliği, bugün yapacakları maçla birlikte, lig tarihinde 71. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında bugüne dek ligde yapılan 70 maçtan 31'ini Fenerbahçe, 12'sini Gençlerbirliği kazanırken, taraflar 27 maçta da eşitliği bozamadı. Sarı-lacivertli takımın attığı toplam 116 gole, başkentin kırmızı-siyahlı ekibi 79 golle karşılık verdi. İki takım arasında geçen sezon yapılan maçları Fenerbahçe, Ankara'da 2-1, İstanbul'da da 3-2'lik skorlarla kazanmıştı



Düzenleyen savage_team - 20-09-2008 Saat 09:28
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.158 Saniyede Yüklendi.