Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Yaşama Dair > Elektronik Kitap & E-Book
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Dreamweaver 8 E-Book Türkçe (608 Sayfa)
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Dreamweaver 8 E-Book Türkçe (608 Sayfa)

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
invertor Açılır Kutu Gör
Security Professional
Security Professional
Simge
İnventor

Kayıt Tarihi: 18-01-2008
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 3365
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı invertor Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Dreamweaver 8 E-Book Türkçe (608 Sayfa)
    Gönderim Zamanı: 17-09-2008 Saat 22:16
 
 
 
Macromedia Dreamweaver 8, Web sitelerinin oluşturulmasını, yönetilmesini, bakımının ve devamlılığını sağlanmasını mümkün kılmak için güçlü görsel tasarım araçlarıyla metin tabanlı HTML düzenleme özelliklerini bir araya getirmiştir. Yazılım, acemi kullanıcıların Web sayfaları oluşturmak için gereken araçlara kolayca ulaşmasını sağlarken, elle kod yaz-maya alışkın deneyimli kullanıcılara da gerektiğinde doğrudan kodla çalışma imkânı sağlar. Bu esnek program, gelişmiş teknikleri erişilebilir ve kolay kullanılır hale getirir. Güçlü tasarım, kod ve etkileşim özelliklerinin bir arada sunulması hem acemiler, hem de deneyimli kullanıcılar için sayısız fayda sağlar.

Bu kitabın temel amacı, size Dreamweaver geliştirme ortamını tanıtmak ve Web sayfalarının hazırlanması ve tasarımı için gereken becerileri kazandırmaktır. Elinizdeki bu kitap, Dreamweaver konusunda hiç tecrübesi olmayan acemi kullanıcılara ve programı az da olsa tanıyan orta düzeydeki kullanıcılara yöneliktir. Bu yüzden veritabanları, sunucu davranışları ve çeşitli Web uygulamalarının kullanımıyla dinamik Web siteleri oluşturma ve ileri düzey uygulamalar geliştirme konuları bu kitabın kapsamı dışında bırakılmıştır.

Elinizdeki bu kitap; Web tasarımcıları, Web geliştiricileri ve Web sayfası oluşturma konusuyla ilgilenen diğer insanlar düşünülerek hazırlanmıştır. Bu kitabı okurken içinde bulunacağınız eğitim sürecinde Dreamweaver’a yeni başladığınız kabul edilmekle birlikte Macintosh’taki ya da PC’deki temel işlemlere (menü öğelerini seçme, dosya açma, kaydetme vs) aşina olduğunuz varsayılmaktadır.

Bu kitapta, her derste konular farklı projeler halinde sunularak Dreamweaver 8′in ana özellikleri ve araçları anlatılmakta, ayrıca Web sitesi oluşturmayla ilgili becerilerinizi geliştirme konusunda yol gösterilmektedir. Toplam 17 dersten oluşan bu kursun tamamlanması yaklaşık 24-28 saat sürecektir. Bu eğitim kitabı, her derste ilerlerken becerilerinizi aşamalı olarak geliştirmenizde size yardımcı olacak şekilde geliştirilmiştir. Kitabı tamamladığınızda Dreamweaver konusunda gerçekten yetkin bir duruma geleceksiniz.

Kitapla birlikte verilen CD’de her bir dersi tamamlamak için gerekli tüm dosyalar bulunmaktadır. Her derse ait dosyalar, ilgili dersin numarasıyla adlandırılmış ayrı birer klasörde bulunmaktadır. Bu kitaptaki dersler okuru gerçek etkileşimli uy-gulamalar hazırlamak için adım adım hazırlıyor. CD-ROM’da dersler sırasında ihtiyaç duyacağınız tüm dosyalar mevcut. Ayrıca kendi sonuçlarınızı karşılaştırabileceğiniz örnek dosyalar da CD-ROM ile birlikte okura sunuluyor.

Macromedia’nın Kaynağından Eğitim serisi, Macromedia ile işbirliği yapılarak geliştirilmekte ve ürün destek ekipleri tarafından incelenmektedir. Kaynağından Eğitim serisinde yer alan kitaplar, her bir programın temel konuları hakkında sağlam bir altyapı oluşturmanızı sağlayacak şekilde tasarlanmıştır. Basit uygulamalarla elde edilen bu özellik, aktif öğrenimi tercih eden kullanıcılar için idealdir.

Dreamweaver’ta ustalaşmanın ve harika Web siteleri geliştirmenin yolu, Macromedia’nın resmi eğitim kılavuzu olan bu kitaptan geçiyor!

 
Download
Yukarı Dön
S3Z3R Açılır Kutu Gör
Moderator
Moderator
Simge

Kayıt Tarihi: 31-03-2007
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 820
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı S3Z3R Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18-09-2008 Saat 09:08

Güzel Bir e-book teşekkürler

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.160 Saniyede Yüklendi.