Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Spor > Futbol Genel
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Barcelona Rüştü için pişman!
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Barcelona Rüştü için pişman!

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
Hawk Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 07-03-2006
Konum: Turkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 1700
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Hawk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Barcelona Rüştü için pişman!
    Gönderim Zamanı: 15-03-2006 Saat 03:03
İspanyol basını, Barcelona'nın kalecisi Victor Valdes'in son maçlarda yaptığı hatalardan sonra, Rüştü'nün Katalan kulübünden erken gönderildiğini gündeme getirdi.

İspanya'da yayınlanan El Mundo Deportivo ve El Periodico gazeteleri, kaleci Valdez'in performansını tartışmaya açarak, "Rüstü'yü keşke bu kadar erken göndermeseydik, acele mi ettik" şeklinde özeleştiride bulundular El Mundo Deportivo gazetesi, Rüştü gönderildikten sonra Valdez'in sürekli ilk 11'de sahaya çaktığını belirterek, "Barcelona, hem Şampiyonlar Ligi'nde, hem de ligde Rüştü gibi tecrübeli bir kaleciye şimdi daha çok ihtiyaç duyuyor. Valdez'in yedeğindeki, henüz tecrübeli olmayan Jorquera'nın, ligde çok iyi şeyler yapamaz. Barcelona'nın acilen bu konuya çözüm bulması gerekiyor" yorumunu yaptı. El Periodico gazetesi ise, "Hesp, Arnau, Dutruel, Reina, Bonano, Enke ve Rüstü derken, şimdi de sırada Victor Valdez mi var" başlığıyla yayınladığı haberde, "Bu kalecilere gösterilmeyen sabrın Valdez'e gosterilmesi gerek.

Rüştü, Barcelona'ya dunyanın en iyi kalecilerinden biri olarak transfer edildi. Rüştü'ye de biraz sabredilseydi, şimdi Barcelona'da kaleci sorunu tartışılmayacaktı" ifadelerini kullandı. Bu arada Rüştü konusunda sürekli susmayı tercih eden Barcelona'nin teknik direktörü Frank Rijkaard ise, Valdez'i sert şekilde eleştiren İspanyol basınına tepki gösterdi. Valdez'in dünyanin en iyi kalecisi olduğuna dikkat çeken Hollandalı teknik adam, taraftarlara ve medyaya çağrıda bulunarak, kalecilerine sahip çıkmalarını istedi.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.156 Saniyede Yüklendi.