Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Spor > Futbol Genel
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Milliler Ermenistan maçı hazırlıklarını tamamladı
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Milliler Ermenistan maçı hazırlıklarını tamamladı

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
CASPER Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye


Kayıt Tarihi: 21-03-2006
Konum: Turkey
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 527
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı CASPER Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Milliler Ermenistan maçı hazırlıklarını tamamladı
    Gönderim Zamanı: 05-09-2008 Saat 22:24

Milliler Ermenistan maçı hazırlıklarını tamamladı

19. Dünya Kupası Avrupa Elemeleri 5. Gruptaki ilk maçında yarın deplasmanda Ermenistan ile karşılaşacak (A) Milli Futbol Takımı, hazırlıklarını tamamladı.

Karşılaşmanın yapılacağı başkent Erivan'daki Hrazdan Stadı'nda, milli takımlar sorumlusu Fatih Terim yönetiminde, yaklaşık 15 dakikası basına açık bir çalışma gerçekleştiren ay-yıldızlılarda, sakatlıkları devam eden Arda ve Mehmet Aurelio idmanın bu bölümünde takımdan ayrı koşu yaptı. Teknik ağırlıklı bir çalışmayla antrenmana başlayan (A) Millilerin, idmanın basına kapalı olan bölümünde ise yarınki Ermenistan maçının taktiğini denediği öğrenildi.

Milli takımın çalışmasını Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener ve Yönetim Kurulu üyeleri de izlerken, stada gelen az sayıdaki Türk taraftarlar, ellerindeki Türk bayraklarıyla futbolcular ve Fatih Terim lehine tezahüratta bulundu.

MUHTEMEL 11

Sakatlıklar nedeniyle kadro sıkıntısı yaşayan (A) Milli Futbol Takımı'nın, yarınki Ermenistan maçında sahaya çıkması beklenen 11'i şöyle:

Volkan,
Gökhan Gönül, Servet, Gökhan Zan, Hakan Balta, Selçuk (Emre), Mehmet Aurelio, Arda, Tuncay, Semih ve Mevlüt.

HAKEM NORVEÇLİ

Ermenistan ile
Türkiye arasında yarın Erivan'daki Hrazdan Stadı'nda TSİ 19:00'da başlayacak ve TRT ekranlarından naklen yayınlanacak olan karşılaşmayı Norveç Federasyonu'ndan Tom Henning Ovrebo yönetecek.

Ovrebo'nun yardımcılıklarını Geır Age Holen ve Jan Peter Randen yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi ise Espen Berntsen olacak.

MAÇA YOĞUN İLGİ

Ermenistan ile
Türkiye arasında yapılacak karşılaşmaya başkent Erivan'da yoğun ilgi var.

52 bin seyirci kapasiteli ülkenin en büyük stadı olan Hrazdan'ın yarın büyük ölçüde dolması beklenirken, sadece Türk taraftarlara ayrılan bölümde boşluk olabileceği öngörülüyor.

Ermeni ve Türk basınının yanı sıra diğer ülkelerden medya mensuplarının da ilgisini çeken karşılaşmaya, 100 yabancı ve 60 da yerel basın mensubunun akredite olduğu öğrenildi.

Ermenistan hükümeti, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün de izleyeceği karşılaşma için yoğun güvenlik önlemleri alırken, karşılaşmada yaklaşık 7 bin emniyet mensubunun görev yapacağı ifade ediliyor.
 
 
 
Yukarı Dön
S3Z3R Açılır Kutu Gör
Moderator
Moderator
Simge

Kayıt Tarihi: 31-03-2007
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 820
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı S3Z3R Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06-09-2008 Saat 11:32
Milli Takım İçin Hazırlık maçı Düzeyinde Olucağını Zannediyorum Çok Fazla Zorlanıcağımızı Zannetmiyorum.

Tek Olumsuz Ermeni Taraftarlar Olucak Fakat Bizim Futbolcularımız Taraftarın Olumsuz Tepkileri Karşısında Etkilencekerini Zannetmiyorum

Skor Tahminim

3-1
Yukarı Dön
CASPER Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye


Kayıt Tarihi: 21-03-2006
Konum: Turkey
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 527
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı CASPER Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06-09-2008 Saat 12:11
Benim skor tahminim 2-0
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.160 Saniyede Yüklendi.