Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Spor > Futbol Genel > Fenerbahçe & Galatasaray
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Takımımızın Performansından Memnunum
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Takımımızın Performansından Memnunum

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
Hawk Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 07-03-2006
Konum: Turkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 1700
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Hawk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Takımımızın Performansından Memnunum
    Gönderim Zamanı: 12-03-2006 Saat 23:59

Teknik Direktörümüz Daum, Konyaspor maçı sonrası yaptığı basın toplantısında karşılaşmayı şöyle yorumladı:
"Gol yemeden bitirdiğimiz için mutluyum. Gidişata göre herkesin ofansı düşündüğü bir anda rakibin yakaladığı bir pozisyon var, orada Rüştü iyi reaksiyon gösterdi.

İlk yarıda da girdiğimiz pozisyonlar var ama ikinci yarı 2-0’dan sonra daha iyi kombinasyonları sahaya yansıtmasını bildik. Düzeltmemiz gerek konular var ancak bu farklı galibiyete ve ikinci yarıda sergilenen güzel futbolla birlikte sevinebiliriz.

Anelka’nın hafif sakatlığı vardı. Son maçta dizine darbe almıştı. Dinlendirmeyi düşündüm ve riske girmek istemedim.
Tuncay’ın değişikliğinde gördüğü sarı kartın etkisi var. İkinci bir sarı karttan oyun dışında kalmasını istemedim. Marco’yu da dinlendirmek için değiştirdim. Başka oyuncular içinde bunu yapabilirdim ama 3 oyuncu değişikliği nedeniyle bu şansım yoktu.

Son günlerdeki eleştirilerden dolayı taraftarımız da sabırsızlanıyor. Gol gelmediği anlarda taraftarımızdan sabırlı olmalarını istiyorum."

Teknik direktörümüz Christoph Daum, Galatasaray teknik direktörü Gerets ile ilgili bir soruyu şöyle yanıtladı: "Gerets’in kendisine ve yaptığı işe saygı duyuyorum. Elini uzatıp uzatmaması önemli değil. Kulübüne, yapmış olduğu işe ve kendisine saygı duyuyorum. Her iki taraf için de bir sorun olduğunu zannetmiyorum.”

Christoph Daum, Alman basınında gelecek sezon Stuttgart’ın başına geçeceği yönünde çıkan haberler için ise "Basında yer alan haberlerle ilgili yorum yapmak istemiyorum. Alman basını ile Türk basını arasında fark yok" dedi.

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.156 Saniyede Yüklendi.